Hlavní obsah

Šedesátník za volantem Hellcatu vyškolí kohokoliv

Foto: Archiv Garáž.cz

Na některé věci nikdy nebudete moc staří, zvlášť když vám zůstane duše dítěte. Tenhle americký důchodce si na stará kolena pořídil Dodge Challenger Hellcat. A dvouminutové video dokazuje, že si ho umí patřičně užít.

Článek

V Americe je o dost méně palubních kamer než v Rusku, takže sestřihy bizarních bouraček zas tak často nevídáme - a když už, většinou v nich neúčinkují žigulíky, námraza a naprostá ztráta pudu sebezáchovy. Tohle video je ale trochu jiné kafe. Majitel Corvetty totiž na silnici potká černočerného Hellcata, se kterým si chce trochu zazávodit. A jakmile podřadí, už kouká Challengerovi na zadek. Jeho řidič si totiž evidentně trhač asfaltu koupil právě proto, aby mohl tu a tam vyškolit sporťáky na rovince od jednoho semaforu ke druhému. Jako za starých časů.

Na další křižovatce už je jasno. Tenhle pán totiž staré časy pamatuje. Šedesátník dá Corvettě ještě dvakrát, třikrát za vyučenou, a pak odbočí na plochu mezi dvěma silničními tahy, kde dojde ke krátkému rozhovoru. Ano, v tomhle videu není nic, co by se dnes a denně na amerických silnicích nedělo. Je ale super vidět, že takové to kamarádství mezi řidiči muscle carů funguje a chuť k sešlápnutí pedálu až na podlahu si lze udržet až do vysokého věku. Seniora prý Hellcat hodně baví, což dokazuje tím, že při odpíchnutí na závěr předvede i jízdu bokem. Ještě že nikde kolem nebyl ranger v policejním voze a tihle dva si tak mohli silnice v zemi neomezených možností užít opravdu po svém. Víc takových setkání.

Reklama

Načítám