Hlavní obsah

Rychlý McLaren, nádherné Ferrari i extrémně drahý Mercedes

Video: Redakce Garáž.cz

 

Televizní pořad Garáž TV Show uvede od září již šestou sérii. Automobiloví nadšenci se tak po prázdninách mohou opět těšit na úterní večery u obrazovek Televize Seznam. Jakub Rejlek, Ondřej Chamilla a Jakub Urban si pro premiérové díly oblíbené televizní show připravili opravdu unikátní kousky: McLaren 675 LT, Ferrari 512 M, Audi RS6, BMW M8C, Saab, Chevrolet Corvette nebo Mercedes 300 SL.

Článek

Od 1. září do konce listopadu uvidíte celkem třináct nových dílů, ve kterých si moderátoři vyzkouší žhavé automobilové novinky i nezapomenutelné legendy. Výběr materiálů poslední šesté řady je opravdu pestrý a laťku kvality posouvá znovu blíž k motoristickým pořadům světové úrovně.

Hlavními lákadly budou radikálně rychlý supersportovní McLaren 675 LT, extrémně drahý Mercedes 300 SL Roadster z 50. let, americká legenda Chevrolet Corvette nebo poslední evoluce slavné Testarossy Ferrari 512 M.

Protagonisté si také připravili několik speciálních dílů. Se třemi elektromobily se pokusí projet celou republiku, ve vojenském táboře poměří americkou, ruskou a českou armádní techniku a chystají se i odhalovat tajemství bohatého depozitu automobilky Škoda. K obrazovce vás jistě přiláká i představení nového Ferrari Roma, souboj německých praktických „raket“ BMW M8C vs. Audi RS6 Avant, připomenutí bohaté historie švédské automobilky Saab, tuzexový sedan Fiat 131 Mirafiori, český Gordon Roadster nebo porovnání elektrického a spalovacího Volkswagenu UP.

Garáž TV Show se vysílá v premiéře na Televizi Seznam každé úterý večer po 21. hodině. Videa si můžete pustit i zpětně pomocí červeného tlačítka HbbTV a online na videoportálu Televizeseznam.

Reklama

Načítám