Hlavní obsah

Rolls-Royce představil luxusní box na kaviár a šampaňské

Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce představil luxusní box na kaviár a šampaňské

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá automobilka nabízí nějaké stylové příslušenství. Ovšem u značky Rolls-Royce dostává pojem stylovost zcela nový rozměr. Zapomeňte na hlouposti jako jsou sluneční brýle nebo sportovní potřeby. Rolls-Royce ví, že svět jeho zákazníků je vytříbený a zvyklý jen na to nejlepší. A proto představil velmi speciální box na šampaňské a kaviár.

Článek

Máme-li mezi vámi, našimi čtenáři, nějakého majitele vozu značky Rolls-Royce, je tato zpráva určena hlavně pro něj. My ostatní, běžní smrtelníci, se asi spíše budeme muset spokojit s faktem, že něco takového existuje a že máme nejspíš smůlu. Ale je to krásná podívaná! Rolls-Royce totiž rozhodl do svého příslušenství zahrnout zbrusu nový box nebo spíše truhlu, určenou na výběrové šampaňské a ten nejlepší kaviár. A protože jsme u luxusní automobilové značky s elitním poselstvím, je jasné, že i tento box je více než luxusně zpracován.

Základ boxu tvoří konstrukce z hliníku a karbonu. Nicméně každý zákazník dostane možnost si dle svého uvážení dotvořit kožené a dřevěné obložení a čalounění. A to jak co do barvy, tak i druhu dřeva a kůže. Ideální pak je, aby vám tato luxusní „přepravka“ ladila s interiérem vašeho Rolls-Royce. Jak také jinak… Celý box je pak vyroben tak, aby mohl kromě úložného prostoru zároveň sloužit jako krásný servírovací stolek. Výsledek vypadá vskutku působivě, což si můžete potvrdit v galerii.

Uvnitř boxu, jenž se otevírá jednoduchým stisknutím tlačítka, najdete vybavení pro čtyři osoby, které obsahuje sklenice na šampaňské vyrobené z broušeného křišťálu se značkou Rolls-Royce. Kromě toho také úložné boxy právě na šampaňské a také kaviár a malé pohoštění k němu. Kromě toho box ale obsahuje také bavlněné ubrousky a samozřejmě chladicí box na láhev s tím drahým vínem.

Zaujali jsme vás a máte neodolatelnou potřebu si tuhle servírovací nádheru pořídit? Jak je libo, box se všemi důležitými proprietami je k dispozici u všech dealerů značky. Jen počítejte s tím, že cena je 37 tisíc liber, tedy v přepočtu asi 1,1 milionu korun. Jak říkáme, pro majitele a standardní zákazníky značky Rolls-Royce jde o přijatelnou nabídku, my ostatní se holt musíme tou krásou jen pokochat.

Reklama

Související témata:
Šampaňské
Kaviár
Načítám