Hlavní obsah

Řidička z USA se pokoušela „dobít“ Teslu na benzínce

Foto: YouTube - Auto Media

Řidička tankující Teslu

Blondýna přijede na čerpací stanici a chce natankovat Teslu. Ne, tak nezačíná vtip, ale záběry videa, které se během posledních několika hodin stalo hitem na internetu. Jakkoliv přiznávám, že i mě svým způsobem pobavilo, v konečném důsledku moc humorné není. Ten, kdo ho točil, se totiž neukázal v tom úplně nejlepším světle.

Článek

Tohle video zbořilo internet. Zachycuje blondýnu ve středním věku z Ameriky, která má nejspíše půjčený Tesla Model S, a protože jí auto začalo asi hlásit, že už je nízký dojezd, chtěla s tím něco udělat. Jenomže ji nenapadlo nic lepšího než zajet na nejbližší čerpací stanici a prostě natankovat. Nejspíš jí vůbec nedošlo, že řídí elektromobil. Dost dobře o tom možná ani nevěděla. Ano, i tací mezi námi jsou. Osobně znám řidičku, která ví jen to, jak se auto řídí, ale když má tankovat, raději řekne manželovi.

A když si pak taková řidička půjčí auto, aby dojela ke kamarádce na kávu, nemusí to dopadnout úplně dobře. Což ostatně dokazuje i to dnešní video. Dotyčná tedy dorazila ke stojanu, přes platební kartu aktivovala stojan a chtěla natankovat. Ovšem rychle zjistila, že je něco špatně, protože nemá kam zastrčit tankovací pistoli. Její počínání a jistá zoufalost jsou opravdu k smíchu. O tom žádná. Nejvíce se chechtá ten, který video natáčí.

Jde o řidiče jiného auta, který stál za Teslou a touto nešťastnou blondýnou. A natáčet a smát se vydržel opravdu dlouho. Mám ale takový pocit, že by možná udělal lépe, kdyby z tepla svého auta vystoupil a šel té nešťastnici pomoct. Sice to nakonec jeho kolega udělal, ale až po dlouhých minutách jejího trápení. Chápeme, že sledovat takovou podívanou je velký humor, ale nic se nemá přehánět. Pánové, nezapomínejme na to, že našim polovičkám (a nejen jim) je potřeba pomáhat, a ne se jim vysmívat.

Reklama

Načítám