Hlavní obsah

První letošní auto a moto srazy už tento víkend

Foto: Auto Muzeum Kopřivnice

Exponát v kopřivnickém muzeu

Už pár týdnů to venku vypadá spíše než na konec zimy na první jarní dny. Není se tak co divit, že se se sluníčkem o něco dříve probudili také všichni milovníci dvou a více kol a vůně spáleného benzinu. Spolu s tím startuje náš každotýdenní seriál, který vás na všechny ty báječné akce bude zvát.

Článek

Konečně je konec všem těm pošmourným víkendům, při kterých jeden neví, jestli má sedět na gauči nebo ležet v posteli. Ti šťastnější z nás alespoň měli dost času na to, aby připravili všechny své plechové miláčky na právě startující sezonu. A ačkoliv si myslíte, že je možná brzo, už nadcházející víkend nabídne celkem slušnou přehlídku veteránů i motocyklů. Vyberete si?

1. Motocykel 2019

Od čtvrtka 14. 3. 2019 se na výstavišti v Bratislavě koná již 19. ročník mezinárodní výstavy motocyklů a jejich příslušenství. Od čtvrtka do soboty je otevřeno od 9.00 do 19.00, v neděli pak od 9.00 do 17.00 hodin. Vstupné je 10 eur, tedy 256 korun. Děti do 6 let v doprovodu dospělé platící osoby mají vstup zdarma. Studenti a ZTP pak zaplatí 6 eur, tedy 154 korun. V rámci výstavy motocyklů organizátor připravil i výstavu lodí.

2. Moto indian v AutoMotoMuzeu Oldtimer Kopřivnice

Auto muzeum Kopřivnice připravilo od pátku 15. 3. 2019 jarní akci věnovanou světoznámým motocyklům Indian. V muzeu bude soustředěna mimořádná kolekce několika zajímavých exponátů mapující produkci tohoto výrobce v období 1916 – 1945. Vystaveny budou věhlasné stroje, například Indian Little TWIN, Indian Prince, Indian Big Chiev, Indian Four a další. Otevřeno bude 7 dní v týdnu.

3. Radost a bolest z Dakaru – beseda s Gabrielou Novotnou

V pátek 15. 3. 2019 se v Mělníku, konkrétně na adrese Malý Újezd 60, bude konat beseda s jednou z mála žen, které se účastnily letošního Dakaru.

4. Předjarní Motopařba lV.

V sobotu 16. 3. 2019 večer se v Ostravě Vítkovicích odehraje motorkářský ples. Podle organizátora jde o zábavu pro všechny motorkáře, příznivce a lidi, co se rádi baví při rytmech rockové hudby. Vstupné v předprodeji stojí 70 Kč, na místě pak 100 Kč.

Víte o akci, která se v tomto nebo i jiném termínu koná a my o ní neinformujeme? Pořádáte snad sraz, spanilou jízdu nebo přehlídku? Pošlete nám tip na: redakce@garaz.cz! Moc rádi ho uveřejníme.

Reklama

Související témata:
Načítám