Hlavní obsah

První galerie zajímavých strojů, které řídí čtenáři Garáže

Foto: Od čtenáře

Fiat 500 není na silnici žádným zjevením, ale zase jak často jej uvidíte s obřím plameňákem na střeše? Čtenář Vojta takhle projel celou Mallorcu

Jsou to přesně dva týdny od chvíle, co jsme zde na Garáži zveřejnili naši Letní výzvu. Tedy výzvu, ve které jsme váš žádali o to, abyste nám poslali fotografie svých zajímavých aut/motorek/obytňáků/veteránů – zkrátka čehokoliv netradičního, co vás vozí při vaší letní dovolené po Česku.

Článek

Neměli jsme ponětí, jak moc sdílní k nám i dalším čtenářům Garáže budete, ale musíme říct, že výsledek nám vyrazil dech v tom nejlepším slova smyslu! Sešly se nám hromady e-mailů překypující fotografiemi vašich zajímavých strojů, v nichž (nebo na nichž) trávíte své letní dovolené. Občas jsou to pozoruhodné kousky, občas jsou to pozoruhodné situace, občas pozoruhodné doplňky.

Ze stovek a stovek e-mailů jsme museli pečlivě vybírat, aby se nám vaše fotografie do naší galerie vůbec vešly. Nicméně nakonec jsme vybrali část, kterou vidíte o kousek níže v první z galerií! Další bude následovat co nevidět a počet galerií, které postupně zveřejníme, záleží hlavně na vás, čtenářích. Výzva totiž stále běží a poběží ještě po zbytek léta, kdy můžete posílat svoje fotografie zajímavých povozů na redakční e-mail redakce@garaz.cz (podmínky celé akce najdete zde).

Teď už ale dost řečí – pojďme se podívat, jak jezdí čtenáři Garáže při svých letních dovolených po Česku i mimo něj!

Na další galerii zajímavých vozidel se můžete těšit již tento pátek 14. srpna!

Reklama

Související témata:
Načítám