Hlavní obsah

Prodloužený víkend plný veteránů a ikonických motorek

Foto: Prague Harley Days

Na Prague Harley Days toho bude k vidění velká spousta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čeká nás prodloužený víkend, což znamená nejen delší volno, ale také více času k navštěvě zajímavých akcí. Vybere si opravdu každý, ať už fandí americkým motorkám nebo historickým automobilům. Přát nám má i počasí, takže nezůstávejte doma a víkend si naplno užijte!

Článek

Prague Harley Days 2019

Od pátku do soboty můžete v Praze zaznamenat zvýšený pohyb ikonických motocyklů Harley-Davidson. Na místo se sjedou stovky majitelů těchto motorek z celého světa! V loňském roce jsme na jedinečné spanilé jízdě zaznamenali účastníky z Evropy, ale i Ameriky! I letos se spanilá jízda pojede a kromě toho se můžete těšit na spoustu zábavy, výstavu nových, ale i starých strojů. Akce se koná na výstavišti v Holešovicích a vstupné na oba dny vyjde na 600 Kč.

30. Sraz historických vozidel

Klub veteránů Velká Polom pořádá v pátek 5. 7. 2019 již třicátý sraz historických vozidel. V rámci srazu proběhne také tradiční dopravní soutěž historických automobilů a motocyklů se startem a cílem ve Velké Polomi, jejíž součástí bude i plnění různých úkolů v průjezdních kontrolách rozmístěných po trase soutěže. Srazu se účastní i vozidla a motocykly do roku výroby 1945, na své si tedy přijdou i milovníci opravdových veteránů.

Summertime 2019

Muzeum amerických veteránů JK CLASSICS v sobotu v Lužné pořádá velký sraz nejen amerických aut. Čeká vás výstava, soutěže a pohodový den určený pro celou rodinu, a to včetně těch nejmenších.

Loukotě a řemeny v Jičíně

Veteran Car Club Jičín zve majitele a všechny příznivce strojů vyrobených do roku 1918 a motocyklů s řemenovým pohonem na tradiční setkání a jízdy krajinou Českého ráje. Sraz bude probíhat po celý víkend a jeho start je už v pátek, kdy se večer účastníci vydají na projížďku Jičínem. Spanilá jízda pak proběhne i v neděli jako slavnostní ukončení srazu.

Artrecycles 2019

V sobotu se koná 14. ročník setkání historických vozidel v Šitbořicích. Součástí akce je také soutěž o nejkrásnější auto a moto, jízdy pravidelnosti, pro děti nebude chybět soutěž v jízdě na trenažeru F1, ale také pivní slavnost a večerní zábava s kapelou.

Víte o akci, která se v tomto nebo i jiném termínu koná a my o ní neinformujeme? Pořádáte snad sraz, spanilou jízdu nebo přehlídku? Pošlete nám tip na redakce@garaz.cz! Moc rádi ho uveřejníme.

Reklama

Související témata:
Prodloužený víkend
Načítám