Hlavní obsah

Prodej a servis elektromobilů Tesla konečně oficiálně v ČR!

Foto: Tesla

Současná modelová řada automobilky Tesla

Elektromobily Tesla se ve světě rychle staly fenoménem, protože postrčily elektromobilitu i další technologie o pořádný kus dopředu. Problém byl, že pokud jste si je v ČR chtěli koupit, šlo to jedině jako šedý dovoz a za servisem jste museli až za hranice. S novým showroomem přímo v Praze se ale všechno mění!

Článek

Že se Tesla chystá oficiálně vstoupit na český trh, už dávno není žádné tajemství. V dubnu letošního roku otevřela firma Advantage Cars, která za českým zastoupením Tesly stojí, první autorizovaný servis, nyní přišel čas na slavnostní otevření showroomu.

Díky tomu si tak vozy Tesla můžete dojít naživo prohlédnout, osahat a vyzkoušet, přičemž prodejci vám budou rádi a dlouze vyprávět o pokrokových technologiích, které mají americké elektromobily na palubě. Nasazen byl také český konfigurátor, takže si můžete naspecifikovat svou budoucí Teslu v českém prostředí a s českými cenami.

Když už jsme u těch cen, za základní Model 3 (verze Standard Range Plus s dojezdem až 409 km) dáte 1 199 200 Kč, verze Long Range s dojezdem až 560 km vyjde na 1 426 200 Kč a sportovní Performance se stovkou za 3,4 sekundy začíná na 1 611 200 Kč.

Foto: Tesla

Prodeje vozů Tesla se v ČR zatím pohybují v desítkách kusů, po otevření oficiálního zastoupení by se ale toto číslo mohlo citelně navýšit

Větší Model S stojí ve verzi Long Range (dojezd 610 km) 2 271 200 Kč, výkonná verze Performance (stovka za 2,6 s) pak začíná na 2 739 200 Kč.

SUV Model X je k dispozici také ve verzi Long Range (dojezd 505 km) za 2 458 200 Kč nebo výkonné Performance (stovka za 2,9 s) za 2 926 200 Kč.

Pokud tedy chcete vyrazit za vozy Tesla, ať už si je jen prohlédnout, nebo rovnou objednat, naleznete je nově na adrese Freyova 95/10 v pražských Vysočanech hned vedle sídla firmy Advantage Cars.

Reklama

Načítám