Hlavní obsah

Policie dvakrát po sobě zastavila tentýž přeložený pick-up

Foto: Chicopee Police Department

Majitel se nakládání svého GMC opravdu nebál

Určitě si vybavujete ty legendární záběry, pořizované většinou v Indii, kde lidé v malých autech nebo na malých motorkách táhnout ohromné náklady. Něco podobného se asi vybavilo policistům z amerického státu Massachusetts, když zastavovali extrémně přeložený pick-up. Je ale jen těžko říct, co se jim honilo hlavou, když stejného výtečníka zastavovali o pět dní později znovu.

Článek

Jen před pár dny proběhla po sociálních sítích fotografie zbídačeného pick-upu GMC Sonoma, vezoucího ohromnou „věž“ z kancelářských stolů, židlí, skříněk a vozíků. Jistý odvážlivec si tímto způsobem vydělává na živobytí – prostě přijede a odveze nepotřebné harampádí, které potom za mrzký peníz někomu prodá.

Foto: Massachusetts State Police

Majitel se nakládání svého GMC opravdu nebál

Na tom by samozřejmě nebylo nic špatného, kdyby si ovšem svůj náklad alespoň trochu zajistil. Zejména židličky, jejichž kovové nohy trčí do všech stran, jen aby někomu propíchly okno, jsou ledabyle naskládány jedna přes druhou a jen velmi narychlo převázány pár provazy. Asi netřeba podotýkat, že taková židle, padající na dálnici z auta před vámi a letící vaším směrem, nebude právě příjemný pohled.

Když fascinovaná policie dobrodince zastavila a napařila mu pokutu za nebezpečný převoz nákladu a zakrývání SPZ a světel, zdála se být celá věc vyřešená.

Foto: Chicopee Police Department

Majitel se nakládání svého GMC opravdu nebál

Jenže po incidentu, jenž se odehrál 20. června, se rudý oprýskaný pick-up objevil na silnici znovu a opět přeložený haldou odpadu – tentokrát neprostupnou džunglí posekaných větví, přesahující půdorys auta snad na všechny strany.

I tentokrát policie nevěřícně auto zastavila, a když se důstojník jal vypisovat pokutu – opět ze stejných důvodů, všiml si, že se jedná o to samé auto, co už před pár dny pokutoval jeho kolega. Těžko říct, co přesně si řidič vyslechl, ale máme takový pocit, že flastr byl tentokrát o něco větší. Větší, ale pravděpodobně ne poslední. Je totiž reálně možné, že tenhle jedinec bude vozit svůj nebezpečný náklad tak dlouho, dokud se opravdu něco nestane.

Reklama

Související témata:
Načítám