Hlavní obsah

Polep nové Supry jako design vánočního balicího papíru

Foto: autoexpress.co.uk

Nová Toyota Supra

Za týden touto dobou se budeme chystat na předávání úhledně zabalených dárků. Zatímco ale drtivá většina z nás bude mít dárky v papíru s motivem stromečků, Vánoc nebo sněhu, ve Velké Británii budou někteří dárky moci zabalit do papíru ve stylu Toyota Supra. Výtěžek z prodeje tohoto papíru pak půjde na dobrou věc.

Článek

Jak balíte vánoční dárky? U nás se každoročně rozčilujeme nad tím, že se lepenka zásadně přilepí na úplně jiná místa, než bychom potřebovali. Žádná velká zábava to tedy podle nás není, ale nejspíš bychom změnili názor, kdybychom měli možnost letošní dárečky balit do velmi speciálního balicího papíru, který v Anglii do prodeje vypustila Toyota.

Ta všem fanouškům, ale i novinářům takřka po celý letošní rok postupně poodhaluje chystanou novou verzi legendy jménem Supra. Ovšem jakkoliv už s ní někteří jeli, konečnou podobu Toyota zatím odmítá ukázat. Na internetu sice kolují spy fotografie, které by měly Supru zobrazovat, ale Toyota se k nim zatím nijak nevyjádřila. Tuto novinku japonská automobilka zatím prezentovala jen v barevné maskovací fólii, která je na všech videích, fotkách i ve všech testech. A vypadá to, že co byla původně nutnost, může nově sloužit dobré věci.

Toyota se rozhodla, že stejný motiv, jaký má právě tato maskovací fólie natiskne na balicí papír, který jde do prodeje. Zájemci si ale musí pospíšit, protože se u jednotlivých dealerů postupně objeví jen 500 rolí papíru, přičemž jedna je v rozměrech 1 000 x 695 mm. Cena není nijak hrozná, Toyota si za jednu roli účtuje 5 liber, tedy asi 144 Kč. A teď to zajímavé. Veškerý výtěžek z prodeje papíru půjde na nadaci, která se hlavně přes zimu stará o bezdomovce. Hezké, co myslíte? Pokud máte o balicí papír zájem, zkuste třeba mailem kontaktovat některého z britských prodejců Toyoty. Jistě vám poradí.

Reklama

Načítám