Hlavní obsah

Podívejte se na sestavu srazu Hollywood US Cars

Foto: Zbyněk Mach (Mayhem Pictures)

Je odpoledne pátek, a to znamená, že před pár hodinami začali najíždět účastníci srazu Hollywood US Cars na připravenou plochu ostrova v Holýšově u Plzně. Na místě je samozřejmě fotograf, který vše dokumentuje, a vy se tak můžete podívat na auta, která bude především během zítřka, na kdy je plánován hlavní program, možné v Holýšově obdivovat.

Článek

Téma jsou jak jinak než Ameriky. A že jich tady je. K vidění jsou auta vyloženě historická, auta ze zlaté éry „amerického snu“, ale i auta úplně nová. Svoje zastoupení tady má každá dekáda a taky každá kategorie od kupé, přes full-size sedany až po pracovní pick-upy. V tuhle chvíli lze jen odhadovat, kolik amerických aut bude nakonec během soboty přítomno, ale magická hranice 400 vozů bude pokořena docela určitě. Celá akce oficiálně začíná už dnes – v pátek v 17:00.

Pokud si chcete užít parádní den s Amerikami a bohatým programem, neváhejte tedy dorazit. Zítřejší sobotní program začíná už od devíti hodin prvním kolem doprovodné soutěže Stihl Timbersports.

A kde přesně se to celé koná? V Holýšově na „ostrově“ neboli v areálu festivalu Pekelný ostrov! Cena vstupenky pro návštěvníky nad 130 centimetrů činí na místě 300 korun.

Reklama

Načítám