Hlavní obsah

Obytný vůz jako luxusní byt na kolech

Foto: Bürstner

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kempování s obytným vozem už dávno není lekcí ve skromnosti. Už nespíte na tvrdé pryčně ve spacáku, neživíte se ohřátými konzervami a nemyjete se studenou vodou. Obytná auta ušla za poslední roky takovým vývojem, že dokážou nabídnout i skutečný luxus na kolech.

Článek

Důkazem je tento Bürstner Lyseo, který pod (relativně) nenápadným kabátem Fiatu Ducato s obytnou nástavbou ukrývá luxusní interiér, který by vašemu bytu nejspíš s přehledem nakopal zad… ehm, uštědřil cennou lekci ve stylu, vkusné modernosti a promyšlené vybavenosti.

Najdete tu totiž kuchyň se čtyřplotýnkovým plynovým vařičem (na přání můžete mít i indukci, pokud se vám na ní vaří lépe), kávovarem a dřezem s tekoucí vodou, jídelní kout se stolkem a posezením, který snadno můžete využít také jako pracovnu, přehledný šatník a botník a pochopitelně také prostorné sociální zařízení, to vše provedené v nejkvalitnějších materiálech a zalité náladovým osvětlením. Prostně nádhera!

Foto: Bürstner

Umí tohle váš obývák? Pochybujeme o tom…

Možná vám ve výčtu chybí ložnice – ta se totiž nachází v nafukovacím prostoru na střeše. Kompresor zvládne vysunout střešní panel za pouhých 90 sekund, čímž vznikne prostor o výšce 100 cm, kde najdete měkoučkou matraci a polštáře, konferenční stolek s nabíjecími konektory (jestli pro práci nebo pro večerní sledování filmů, to je už na vás), kde si snadno uděláte pohodlí a užijete si klidný noční spánek i jiné radovánky.

Interiér modelu Lyseo je prostě tak konejšivě luxusní, že se vám možná už ani nebude chtít zpět do vašeho bytu, který navíc rozhodně nemůžete každý večer zaparkovat na jiném místě a užívat si tak jiného výhledu na západ slunce. Pokud jste po něm zatoužili, tak ale musíte ještě vydržet – firma Bürstner totiž představila zatím pouze předprodukční model, který začne vyrábět již příští rok. S objednávkou bychom raději neváhali…

Reklama

Načítám