Hlavní obsah

Obří sraz Hollywood US Cars už za necelý týden!

Foto: Ondřej Kroutil

Zahřívací sraz Hollywood US Cars

Tohle není jen tak ledajaká pozvánka na automobilovou akci. Pár týdnů předtím, než vypukne akce Hollywood US Cars v plné parádě, se konal na letišti u Plzně „menší“ zahřívací sraz a my jsme byli u toho. A když říkáme menší zahřívací sraz, myslíme ve skutečnosti slušně velkou akci. Milovníci Amerik se zpožděním nastartovali sezonu, chtějí jezdit a jsou lační po srazech!

Článek

To, co vidíte na fotkách kolem, je jenom malý výtažek z toho, co se na akci Hollywood US Cars objeví příští týden 17. až 19. července. Po vydařených ročnících 2018 a 2019 to s letošním srazem, který má celou akci posunout zase o stupeň výš, vypadalo chvíli nahnutě. Přece jenom koronavirová krize už zrušila spoustu akcí po celé republice, ale tím, že je sraz v Holýšově naplánován až na druhou polovinu července, může proběhnout a bude tak velkolepý, jak se celou dobu doufalo.

Na místě by se mělo sjet více než 400 Amerik a k vidění bude průřez všemi dekádami i kategoriemi americké automobilové produkce – od Modelu T, kterým Ford postavil Spojené státy na kola, přes milované pick-upy a full-size sedany z padesátých let, až po moderní oheň plivající bestie, jmenovitě třeba Dodge Challenger ve vrcholových verzích.

Foto: Ondřej Kroutil

I tenhle krasavec by se měl na srazu v Holýšově objevit

Atmosféra bude díky autům parádní, ale neméně parádní bude i doprovodný program, naplánovaný hlavně na sobotu. Nechybí soutěže aut, pin-up módní přehlídka, soutěž v pojídání hamburgerů, slosování o hodnotné ceny, ale ani zpestření v podobě dřevorubecké soutěže Stihl timbersports. Nabitý sobotní den pak zakončí koncerty. Nejprve zahrají Kungpao Cowboys a večer pak v plné parádě zakončí Iron Maiden Revival.

Foto: Ondřej Kroutil

Prezentace amerických svalů v plné parádě

Teď se při čekání račte ještě jednou podívat na naší galerii ze zahřívacího srazu. Už tady bylo na co koukat, a jakmile se začnou v pátek 17. července sjíždět účastníci na Hollywood US Cars do Holýšova, bude to ještě daleko lepší!

Akce začíná už v pátek, ale pro návštěvníky je zamýšlen hlavně sobotní program, který je nabitý od osmé hodiny ranní až do večera. Vstupné na místě činí 300 korun za návštěvníky s výškou přes 130 centimetrů. Obec Holýšov, kde se sraz koná, se nachází mezi Plzní a Domažlicemi.

Reklama

Načítám