Hlavní obsah

Nürburgring a nový rekord: Porsche prý zajelo čas 6:48,75!

Na následujícím videu můžete vidět, jak neskutečně brutální Porsche 911 GT2 RS proletí známým úsekem Severní smyčky Nürbrigringu. Cíl je prý jediný - zajet rekordní čas, a to se podle dobře informovaných zdrojů již povedlo!

Článek

Sociální média jsou mocným prostředkem. Na nich se totiž objevilo video, které můžete vidět i zde. Na něm nejnovější lahůdka od Porsche, model 911 GT2 RS se 700 koňmi, prolétává Severní smyčkou Nürburgringu v obrovském tempu. Vše nasvědčuje tomu, že se Porsche snaží zajet co nejlepší čas a překonat tak dosavadní rekord trati pro sériová osobní auta.

A v tom se pod tímto příspěvkem na facebooku objeví čísla. Konkrétně 6:48.75. Tyto údaje tam napíše Edo Karabegovic, tedy člověk, která stojí za firmou Edo Performance, která s Porsche blízce spolupracuje. A internetová senzace je na světě - s takovýmto časem by 911 GT2 RS byla držitelem rekordu! Porazil tak kupříkladu Lamborghini Huracan Performance s časem 6:52. Tedy pokud bude výsledká hodnota oficiálně potvrzena. Nicméně se zdá, že téměř nekoupitelná limitka GT2 RS nakonec vážně bude stát za všechny peníze světa.

Reklama

Načítám