Hlavní obsah

Když jsou sporťáky umění: Vyhrajte vánoční dárek s motivem ikonického Porsche 911

Foto: Automobilist

Prověřte si své znalosti, zkuste své štěstí a třeba se právě vy budete kochat legendárním Porsche 911 Carrera RS 2.7 ve vašem obýváku nebo pracovně. Spolu s českými umělci Automobilist vám přinášíme jedinečnou soutěž o trojici exkluzivních uměleckých plakátů s motivy jednoho z nejslavnějších Porsche všech dob.

Článek

Ta nejlepší sportovní auta jsou skutečným uměním na kolech – je nejen ohromná radost je řídit, ale skutečná potěcha je si je i prohlížet, zkoumat jejich elegantní křivky a rafinované detaily. Bohužel tak čas tráví většinou jen hrstka vyvolených majitelů. Nyní ale máte možnost prohlížet si jeden z nadčasových automobilových skvostů každý den z pohodlí vlastního obýváku.

Přinášíme vám jedinečnou příležitost, jak si tuhle „petrolheadskou“ touhu splnit, prověřit si své znalosti a s trochou štěstí si nadělit předčasný dárek letošních Vánoc. Spolu s českými umělci z Automobilist vám přinášíme soutěž o trojici plakátů vzdávajících hold letošnímu 50. výročí ikonického Porsche 911 Carrera RS 2.7.

Foto: Automobilist

Koluje vám vysokooktanový závodní benzin v žilách? Umělecké plakáty od Automobilist pro vás budou dokonalou dekorací do vašeho obýváku nebo pracovny

To je jedním z nejžádanějších klasických Porsche mezi světovými sběrateli. Představilo se přesně před padesáti lety a bylo prvním z respektovaného rodu lehkých, puristických a ostře nabroušených Porsche 911 s přídomkem RS. Se šestiválcovým boxerem o výkonu 210 koní, skromnou hmotností 960 kg a slavným křídlem připomínajícím kachní ocas vzniklo zejména pro účast v automobilových soutěžích. Česká společnost Automobilist na jeho zvěčnění pro nejnovější kolekci unikátních plakátů spolupracovala i s továrním Porsche Museem ve Stuttgartu.

Umělecká díla Automobilist přitom probouzí k životu významné okamžiky z historie i současnosti motoristického sportu a nabízí je pravověrným nadšencům v bezkonkurenční kvalitě ve formě plakátů a velkoformátových obrazů, tzv. fine printů. Všechna umělecká díla vznikají za pomoci počítačové grafiky ve 3D, jejich počet je omezený (takže potěší i sběratele) a spolu s klasickými tištěnými verzemi jsou některé nabízeny také jako tzv. NFT, tedy sběratelské tokeny obchodovatelné kryptoměnami.

Z exkluzivní limitované série jsou i tři plakáty s legendárním Porsche 911 Carrera RS v aktuální soutěži u nás na Garáži. Už dnes začíná na našem Facebooku a k potenciálním výhercům se můžete připojit správným zodpovězením jednoduché otázky, jaká pro opravdové nadšence bude hračkou. Zapojte se a správnou odpověď napište k soutěžnímu příspěvku na našem facebookovém profilu.

Reklama

Související témata:
Načítám