Hlavní obsah

Nová Škoda Superb předčasně odhalena na uniklých fotkách

Foto: Škoda Auto

Automobilky si svá tajemství žárlivě střeží, takže nám věřte, že únik podoby nového modelu pár dní před oficiální premiérou je průšvih jako hrom, který si někdo pěkně odskáče. Ale my se díky tomu můžeme pokochat novým Superbem ještě před tím, než z něj na pódiu s velkou slávou stáhnou plachtu.

Článek

A je to tady, design modernizovaného Superbu už není žádným tajemstvím! Ano, vlastně jsme ho již viděli na fotkách uniklých také z Číny, ale to byl jen základní model v nudné bílé barvě, která zabila všechny detaily. Nyní si ho můžeme prohlédnout v celé parádě v pěkném laku a na hezkých kolech. Hned vypadá lépe, že?

Jak jsme očekávali, žádné radikální změny se tu neodehrály (také nebyly třeba), jen byly elegantně zakomponovány nové detaily v podobě LED matrix světlometů, čelních LED mlhovek a upravených zadních světel s dynamickým blinkrem, na zádi je také místo loga nápis ŠKODA „podtržený“ chromovanou lištou. Chromovaných prvků vůbec trochu přibylo, což se k vlajkové lodi hodí, působí to velmi vkusně a opticky to zvyšuje hodnotu vozu.

Připomeňme ještě, že žádné velké změny se nejspíš neodehrají ani v interiéru. Velkou novinkou naopak bude plug-in hybridní verze a těšit se můžeme i na soft-roadovou variantu Scout. Více informací vám přineseme ve čtvrtek 23. 5. 2019, kdy se odehraje oficiální premiéra nového Superbu (spolu s elektrickým Citigo iV) u příležitosti hokejového mistrovství světa v Bratislavě.

Reklama

Načítám