Hlavní obsah

Noční můra. Honda spadla v servisu z heveru

Foto: YouTube

Honda S2000 spadla z heveru

Servis je místo, kam všichni čas od času se svými plechovými členy rodiny prostě musíme. Většinou tam jezdíme za opravou nebo nějakým vylepšením, ale nikdo asi nečeká, že odtud dostaneme auto v dezolátním stavu. A přesně to se bohužel stalo mladému majiteli skvělé Hondy S2000.

Článek

Ten pohled opravdu bolí. Honda S2000 je malý dvousedadlový roadster, do kterého se zákazníci okamžitě po jeho uvedení prostě zamilovali. Ne tak úplně proto, jak vypadá, ale hlavně pro to, co má pod kapotou. Tam Honda dostala dvoulitrový čtyřválec o výkonu 240 koní. Ovšem hlavním důvodem, proč tohle auto patří mezi řidičské miláčky, je fakt, že motoru sice chybí přeplňování i objem, ale zato je neuvěřitelně točivý. Honda prostě vysokootáčkové motory umí a dokázala to i v tomto případě, kdy S2000 točí až neuvěřitelných 9000 otáček za minutu! Když k tomu všemu přidáte manuální převodovku, asi tušíte, že tak nějak vypadá pornografie pro řidiče.

A teď si představte, že po nějaké době máte na své S2000 unavenou spojku. Rozhodnete se zajet do servisu, aby vám ji vyměnili. Auto zde necháte a čekáte, až vám zazvoní telefon s informací, že si ho můžete hotové vyzvednout. Co když ale ten telefon zazvoní a ve sluchátku se ozve, že nastaly problémy? Nevím jak vás, ale mě by asi trefil šlak. Přesně to se ale jednomu majiteli této Hondy stalo, a tak se sebral a rychle jel na místo činu.

Tam našel svou Hondu, jak smutně leží na boku pod heverem. Hrozný pohled. Nedivíme se, že si vše natočil, protože servis zatím nechce říct, co se vlastně stalo. První informace byla taková, že motor velkého heveru během zvedání auta selhal, hever s sebou cukl a auto spadlo. Druhá verze, která se objevila později, zase říká, že auto spadlo z ničeho nic a samo. Nicméně v obou případech je na vině servis, protože ať už to bylo jakkoliv, auto bylo na heveru špatně upevněno. Nejsmutnější na videu je ale záběr, jak tahá Hondu ven odtahovka. Jeden by i zaplakal.

Auto je samozřejmě hodně poškozeno. Jen se záběrů je vidět, že zničená je část karoserie, minimálně dvě kola a spousta techniky. Majitel se bojí, že jde možná o totální škodu, protože se auto mohlo pádem zkroutit. Nevíme, jak to bylo, ale doufáme, že se k nehodě servis postaví čelem a majiteli veškerou škodu uhradí.

Reklama

Související témata:
Načítám