Hlavní obsah

Nissany, experimentální škodovky, překvapení od Lexusu

Foto: Archiv Garáž.cz

Tesně před koncem roku se na stánky dostal jubilejní padesáté číslo českého automobilového časopisu Faster, který je plný exkluzivních materiálů, které nikde jinde nenajdete.

Článek

Už je to více než 8 let, kdy se na českém časopisovém trhu ukázal nový magazín Faster, založený maličkatým vydvatelstvím. Tento magazín se profiloval jako prémiový časopis, zaměřený na sportovní, luxusní a zajímavé automobily. Právě teď se na trh dostává jubilejní 50 číslo tohoto magazínu. Redakce nenechala své čtenáře na pochybách a přinesla ty nejlepší materiály před koncem nového roku. 

Foto: Archiv Garáž.cz

Hlavním tématem jubilejního čísla je sportovní novinka od automobilky Lexus. Nikdo z nás nevěřil, že po supersportovním LFA přijdou japonci s něčím zábavným, ale povedlo. Novinka LC500 je jednou z nejzábavnějších zadokolek letošního roku a ještě k tomu přidává fantasticky řvoucí atmosférický osmiválec. A nezůstalo jen u toho, protože Lexus se postaral o to, že je téměř stejně zábavná i hybridní verze LC500h. 

Foto: Archiv Garáž.cz

Faster magazine se často věnuje také veteránům a legendárním aut a nejnovější číslo je plné podobných materiálů. Petr Bača se rozjel hledat zajímavé a často zapomenuté závodní škodovky, které mají pod kapotou často prototypové nebo experimentální motory. A našel hned tři, které vyfotil v utajených garážích. Jakub Rejlek se naopak poprvé v životě posadil za volant největší legendy automobilky Nissan. Do modelu Skyline GT-R, vlastně zvládnul rovnou dvě generace R33 a R34, o kterých se píší doslova neskutečné mýty. Jak se mu obě auta líbila? 

Foto: Archiv Garáž.cz

Pak je tu jedno důležité srovnání, na které většinu z nadšených řidičů čeká. O novém sportovním Hyundai i30 N se toho hodně napsalo a většinou ve velmi pozitivním stylu. Jenže teď je konečně v České republice a my jsme ho postavili proti zakladateli automobilové kategorie hothatch. Bude lepší Hyundai i30 N než Volkswagen Golf GTI? To a ještě více se dozvíte v novém vydání časopisu Faster magazine, které je právě teď na stáncích v celé České republice. Jeho předplatné pak můžete získat u společnosti Send, stačí jen kliknout zde

Reklama

Načítám