Hlavní obsah

Nejlevnější i nejúspornější Octavia – Tento týden v Garáži

Foto: Škoda Auto

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo – proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

Hvězdou tohoto týdne se stal nový VW Multivan T6.1, který dokázal, že dodávka může být nejen pohodlná a vybavená jako luxusní limuzína, ale může nabídnout i nečekanou porci stylu. A nejvíc si ho pochopitelně užijete ve špičkové verzi, kterou jsme mohli vyzkoušet právě my.

Poprvé jsme se mohli svézt s horkou koncernovou novinkou Audi A3 Sportback, prémiovou variantou osvědčeného receptu společného s VW Golf, Škodou Octavia a Seatem Leon. Také jsme vyzkoušeli ikonický offroad Toyota Land Cruiser V8, varovali jsme vás před ojetým BMW X6, které se může nepříjemně prodražit, a svezli se v jedné stopě na dobrodružném stroji Suzuki V-Strom.

Poradili jsme vám:

Hned zkraje minulého týdne jsme vás varovali před nebezpečnými střety s tramvajemi a před rozsáhlými uzavírkami a omezeními, které se na nás v létě na silnicích a dálnicích chystají. Ukázali jsme vám, jak snadno a rychle vyčistit interiér auta a jak připravit auto i sebe na dovolenou s kolem, také jsme pro vás našli ty nejdostupnější vozy s plug-in hybridním pohonem.

Navštívili jsme:

Detailně jsme se zjišťovali, jak se upravují vozy pro zdravotně postižené a s jedním se hned svezli. Vedle toho jsme se vyrazili podívat do krásného muzea vojenské techniky v Králíkách a nahlédli do výkladní skříně BMW plné automobilových skvostů.

Foto: Volkswagen

Neoficiální titul "Fešák týdne" získává nový VW Arteon, především jako elegantní Shooting Brake

Horké novinky:

Škoda nám ukázala hned dvě verze nové Octavie, které se mohou chlubit významnými „nej“: tou první byla nejlevnější Octavia v základní výbavě s akční cenou 456 900 Kč, druhou ta nejúspornější poháněná zemním plynem. Tento týden se také představil modernizovaný Volkswagen Arteon s novou verzí Shooting Brake, zcela nový crossover Opel Mokka ve své elektrické variantě nebo sportovní sedan Lexus IS, který se však do Evropy bohužel nepodívá.

A co ještě?

Tento týden jsme oslavili kulaté výročí luxusního teréňáku Range Rover a krabičky od sirek plné dynamitu v podobě Renaultu 5 Turbo. Krab pro vás zrekapituloval bohatou historii Alfy Romeo u příležitosti jejího 110. výročí, Tomáš Hyan zavzpomínal na legendární nákladní Škodu 706R a Martin Jánský připomněl, že móda SUV začala před čtvrt stoletím – ale všechno mohlo být i trochu jinak.

Doufáme, že jste si v naší bohaté nabídce různorodých článků vybrali. A jestli ne, nezoufejte, příští týden pro vás budeme mít další nálož!

Reklama

Načítám