Hlavní obsah

Nadcházející víkend ve znamení veteránských burz

Foto: Facebook - Veteran klub Pardubice

Sraz Veteran klubu Pardubice

Jaro oficiálně odstartovalo a to znamená, že brzy začnou ze všech možných garáží a dílen postupně vyjíždět různá, různě stará, ale hlavně krásná auta. Aby jejich majitelé měli každý potřebný díl a součástku, měli by navštívit třeba jednu z námi vybraných burz. Tento víkend se jich koná hned několik.

Článek

Už dlouho sháníte nějaký konkrétní díl, bez kterého váš veterán nebude kompletní? Nebo se jen chcete podívat, co by se vám třeba jednou mohlo hodit? A nechce se vám za to utrácet moc peněz? Pak doporučujeme, abyste o víkendu vyrazili na některou z mnoha burz, které se po celém Česku konají. Z vlastní zkušenosti víme, že na takových bleších trzích se často dají sehnat neuvěřitelné věci, včetně raritních dílů, za které byste v zahraničí museli platit zlatem. Tak nezůstávejte doma a užijte si všechny ty auto trhy.

1. Burza Nupaky

V sobotu 23. 3. 2019 proběhne v obci Nupaky burza náhradních dílů pro auto-moto veterány, starožitností, literatury, nástrojů, military a všeho možného. Otevřeno je již od 6.00 hod., takže pokud chcete mít velký výběr, doporučujeme si přivstat.

2. Jarní Veteran Burza Pardubice

Také v Pardubicích  proběhne 23. 3. 2019 burza historických vozidel, náhradních dílů a starožitností, kterou pořádá Veteran klub Pardubice. Chybět nebude ani výstava historických vozidel a sraz motocyklů malých kubatur (do 50 ccm) a roku výroby 1983. Vstupné je 30 Kč, prodejci platí 100 Kč a parkovné je 20 Kč.

3. Auto moto veterán bazar Mohelnice

Sobota bude v Mohelnici patřit burze náhradních dílů na klasická auta. Chybět nebude ani malý sraz historických vozidel. A na místě můžete počítat i se stánkem s občerstvením a toaletami. Ovšem i v tomto případě je lepší dorazit brzy – burza bude otevřena od 6.15 hod.

4. Burza Strakonice

V neděli 24. 3. 2019 proběhne kousek hradu Strakonice velká burza náhradních dílů pro auto-moto veterány, zemědělskou techniku a starožitnosti. Pořadatelé na místě zajistili občerstvení a vstup je od 7.00 hod.

Víte o akci, která se v tomto nebo i jiném termínu koná a my o ni neinformujeme? Pořádáte snad sraz, spanilou jízdu nebo přehlídku? Pošlete nám tip na redakce@garaz.cz! Moc rádi ho uveřejníme.

Reklama

Načítám