Hlavní obsah

Na Pražském okruhu hořelo ferrari! Z vozu zbyly trosky

Foto: Twitter - Hasiči Praha

Shořelé Ferrari na pražském okruhu

Před pouhými pár hodinami likvidovali hasiči požár Ferrari 458 Italia na Pražském okruhu, konkrétněji na úrovni Točné. Když se dostali na místo, hořel už italský supersport v odstavném pruhu obrovským plamenem, ovšem posádka naštěstí stihla bezpečně zastavit a auto opustit. Nikomu se tak nic nestalo, jen rudý vzpínající se koník to má bohužel za sebou.

Článek

Jaká je konkrétní příčina nehody, to lze v tuto chvíli jen těžko odhadovat. Jisté je pouze to, že se plameny rozšířily od motorového prostoru vzadu, jelikož právě tyto partie a pohonná jednotka zůstaly slity v jeden velký škvarek.

Během několika málo minut měli hasiči požár zlikvidovaný, ovšem pro auto bylo již pozdě. I přes předchozí snahu okolních řidičů, kteří se pokoušeli eliminovat oheň svými hasicími přístroji, je škoda totální. Majitel ji na místě odhadl na přibližně šest milionů korun.

Italská supersportovní auta jsou svou „vznětlivou“ povahou pověstná a požáry vozů Ferrari či Lamborghini za miliony nejsou nikterak neobvyklé, co však stálo za tímto konkrétním, to lze skutečně tušit jen stěží. Detaily bychom se rádi dozvěděli. Pokud během dneška či zítřka vytanou, doplníme je.

Reklama

Související témata:
Načítám