Hlavní obsah

Motocykl Praha 2023: V Letňanech právě probíhá výstava motorek, veteránů a zakázkových přestaveb

Foto: Jan Altner

Až do neděle bude Výstaviště Letňany hostit přehlídku zbrusu nových motorek, motocyklů, ale i veteránů či zakázkových přestaveb. Ukážou se také známé tváře ze světa motosportu či cestovatelé.

Milovníci značkových strojů, veteránů i zakázkových staveb a přestaveb a obecně vzato všech motocyklů mají svátek – jako každé dva roky i letos na Výstavišti v Letňanech probíhá výstava motocyklů, čtyřkolek a příslušenství. Výstava momentálně již probíhá a bude trvat do neděle. Akce se zúčastnil i zvolený český prezident Petr Pavel.

Článek

Ve čtvrtek 2. března odstartovala na Výstavišti Letňany přehlídka Motocykl Praha. Na své si přijdou milovníci motorek, čtyřkolek i veteránů. Dalším velkým lákadlem je však expozice zakázkových staveb a přestaveb ve spolupráci s Bohemian Custom Motorcycles.

PVA Expo Praha tak ve spolupráci se spřátelenou společností Bohemian Custom Motorcycles nabídne pohled na práci těch nejlepších úpravců a stavitelů nejen z Česka, ale i z dalších evropských zemí, jako Německo, Rakousko nebo Nizozemsko.

Upravenými speciály a novými značkovými motocykly však výčet lákadel nekončí. Na výstavě se představí i sportovní týmy, veterány, dovozci zbrusu nových strojů, ale i významné osobnosti ze světa motosportu, a dokonce i cestovatelé. Akce se zúčastnil i zvolený český prezident Petr Pavel.

Základní informace o Motocykl Praha 2023

KDY: od čtvrtka 2. do neděle 5. března

OTEVÍRACÍ DOBA: od čtvrtka do soboty 9:00 až 19:00, v neděli potom 9:00 až 17:00.

VSTUPNÉ: Základní vstupné činí 300 Kč, zlevněné pro studenty je 250 Kč a děti do 140 cm mají vstup zdarma. V místě konání je možnost zakoupit parkovné – pro osobní vozidlo to dělá 250 Kč, pro vozy nad 3,5 tuny platí sazba 300 Kč.

Reklama

Načítám