Hlavní obsah

Mercedes-AMG G63 Yachting Edition: Když snobství nestačí

Foto: Carlex Design

Mercedes-AMG G63 Yachting Edition voní dřevem a velkým snobstvím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Limitovaných sérií a různých úprav mercedesů třídy G je na světě vážně hodně, nicméně žádná z nich není tak výrazná jako poslední kousek od Carlex Design. Terénní vůz v edici Yachting nabídne luxusní materiály a opravdu hodně, ale hodně pravého dřeva. To je tak, když už snobství nestačí.

Článek

Carlex Design umí vyvonět téměř každé auto nebo motorku. Je jedno, jestli jde o Yamahu V-MAX, Ferrari F12 nebo Mercedes-Benz Sprinter. Každý výrobek dostane porci prémiových materiálů a daleko větší atraktivitu, než kterou nabízí tovární individuální programy.

Foto: Carlex Design

Kromě obřích kol a dvoubarevného lakování zaujme ještě kryt rezervy s vyraženým kompasem

Nejnovější výrobek společnosti, Mercedes-AMG G63 Yachting Edition, není jiný. Jak ukazují oficiální snímky, firma nabízí lehce upravenou karoserii ve dvoubarevném provedení, která má v rozích čtyři 22palcové ráfky z lehkých slitin. Vše lesklé a krásné jako broušený hliník. Na krytu rezervního kola ještě najdete kompas, který k lodím patří stejně jako ledvinky k BMW.

Foto: Carlex Design

Bílá v kombinaci se dřevem působí velmi čistě

Dva typy provedení interiéru (bílé a bílo-hnědé) zahrnují lamelovou stropnici s obřím kompasem uprostřed a mnoho dřeva, které najdete na podlaze, dveřích, palubní desce, volantu, sedadlech a především v zavazadlovém prostoru. Dřevo pak doplňuje ještě Alcantara, kovové dekorace a designové odkazy na mořeplavbu (prošívání a emblémy).

Foto: Carlex Design

Jak můžete vidět, kapota je celá v černém

Carlex sice spustil objednávky na tuto námořnickou úpravu, nicméně nezveřejnil cenu. V Česku vyjde základní Mercedes-AMG G63 se čtyřlitrovým dvakrát přeplňovaným osmiválcem s výkonem 585 koní na 4 150 300 Kč.

Foto: Carlex Design

Druhý typ interiéru působí více námořnicky

Musí vám tedy dojít, že Mercedes Yachting Edition levnější rozhodně nebude. Navíc je tak opulentní, že jeho koupí zkrátka dáte světu najevo, že máte dostatečně zajištěnou budoucnost.

Reklama

Načítám