Hlavní obsah

Mansory Geländewagen - Zprzněná legenda

Foto: Archiv Garáž.cz

Dnes již tradiční úpravce nevkusných aut Mansory se pustil do dalšího drahého luxusního auta, které upravil k obrazu svému. Bohužel to odneslo naše oblíbené Géčko.

Článek

Klasické Géčko W463 už je tu s námi pěknou řádku let. Nyní se ale dostalo znovu do hledáčku úpravce Mansory, které si na něm smlslo tak, jak má ve zvyku. I když pravda, většinou se tenhle úpravce na žhavé luxusní novinky spíše, než na nejstarší modely v nabídce, ale Géčko má neustále další a další facelifty. Jejich doplňky pasují na všechny motorizace – G350d, G500, G63 a G65.

Na terénní ikonu nasadili výrazný bodykit z karbonu, agresivní nárazníky a prahové nástavce. Celkově je auto o 20 mm širší, než originální model. Za příplatek vám tuneři rádi namontují i karbonovou střechu a kapotu, stejně tak se mohou odtučňovací kůře podrobit kryty zrcátek, kliky, A-sloupky a kryty předních světel. A protože kola dělají auto, můžete si vybírat z široké nabídky ráfku v rozmezí 21 až 23 palců.

Foto: Archiv Garáž.cz

Interiérem se zatím firma Mansory ještě nepochlubila, ale prý jsou v něm tuny úprav a obrovské množství karbonu, kůže a alcantary. Alespoň ale známe úpravy pod kapotou. Vidlicový osmiválec G63 biturbo 5.5 posílil na 840 koní a 1150 Nm. Ani s takovým posilněním se nám ale nelíbí víc než standardní model.

Reklama

Načítám