Hlavní obsah

Ukažte nám i ostatním, jak jezdíte v létě!

Foto: Filip Fabián

Cestujete po letním Česku v něčem (na něčem) zajímavém? Ukažte nám to!

Rozhodli jsme se, že si tu vyhlásíme takovou malou soutěž. Tedy ani ne tak soutěž v pravém slova smyslu jako spíš výzvu – protože tentokrát tu nevyhrajete nic než respekt náš i ostatních čtenářů. Pojďte nám ukázat, čím jezdíte v létě po Česku, ale i za hranicemi!

Článek

V létě se klasicky otevírají garáže a z nich vyjíždí na silnice hýčkané klenoty, které se nepoužívají jen tak ke každodenním cestám do práce. Možná i vy máte nějakého veterána, zajímavou motorku, kabriolet, sporťák, vlastními silami zhotovený obytňák či prostě jen jakkoliv netradiční stroj, kterým se v průběhu léta vydáváte vstříc výletům ať už v rámci Česka nebo i mimo.

A co po vás chceme? No samozřejmě chceme vidět vaše zajímavé a netradiční stroje! Proto vás teď vyzýváme – pošlete nám fotografii svého letního povozu a my ji spolu s dalšími zveřejníme v galerii letních cestovatelů!

Foto: Jakub Deml

Je jedno, kolik máte kol - důležité je si svůj stroj a cestování na něm užít!

Fotky ve slušné kvalitě nám zasílejte na redakční e-mail redakce@garaz.cz, ideálně i s krátkým komentářem o co jde a kam jste zrovna výletovali. Na fotce jde hlavně o vaše auto/motorku/obytňák, ale samozřejmě se s vaším plechovým miláčkem můžete vyfotit i vy. My potom fotky prohlédneme a ty nejlepší zveřejníme v galeriích. Celé podmínky akce najdete zde.

Těšíme se na fotky vašich zajímavých povozů!

Reklama

Načítám