Hlavní obsah

Legendy 2016 - pohodové letní setkání

Foto: Archiv Garáž.cz

Motoristická slavnost Legendy už dávno skončili, ale organizátoři Legend chtěli ještě využít letní dny v září a na zkoušku uspořádali poklidné setkání příznivců automobilů v autokempu Skalice. První minisraz Legend se podařil.

Článek

Přišlo to zčista jasna, prostě nápad, který se povedl. Organizátoři Legend si vymysleli, že by se s nadšenci do starých, sportovních a zajímavých aut, chtěli potkávat častěji, než jen jednou za rok. Proto vznikl první minisraz Legendy na slapské přehradě v autokempu Skalice. 

Foto: Archiv Garáž.cz

Smysl byl zcela jednoduchý. Dát dohromady příznivce aut, posedět, pokecat a nakonec se jet i projet. I proto byl domluven prostor v jednom z autokempů u slapské přehrady, ve kterém měli organizátoři Legend zázemí se stany, hudbou a posezením. Během dne se zde sjelo na 50 zajímavých aut, veteránů i novějších sportovních aut. Zároveň bylo připraveno povídání se zakladatelem slavnosti Legendy, s motoristickým novinářem Jakubem Rejlkem a také ukázka první pomoci či přednáška o změnách v legislativě v dopravě. Akce se povedla, počasí vyšlo skvěle a všichni byli nadšeni z toho, že se povedlo nastartovat nové setkávání nadšenců v pohodvější atmosféře. Takové minisrazy budou pokračovat a měli byste na ně vyrazit. 

Reklama

Načítám