Hlavní obsah

Krátký film uctívá Ayrtona Sennu a jeho dítko, Hondu NSX!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tenhle emotivní snímek potěší každého fanouška motorsportu a špičkových sportovních vozů. Pocta Ayrtonu Sennovi, který je dodnes považován za jednoho z nejlepších řidičů všech dob, je doplněna o vůz, na jehož vývoji se úzce podílel - Hondu NSX.

Článek

Je krásné, co fanoušci osobností či něterých automobilů dokáží vytvořit. Dnes zde máme video Nizozemce Robberta Alblase, který vzdává hold jednomu z nejlegendárnějších závodníků, Ayrtonu Sennovi. Tento Brazilec sice tragicky zahynul při nehodě na okruhu Imola, jeho odkaz však žije dále, a to i díky automobilu, na jehož vývoji se úzce podílel - Hondě NSX. 

Je s podivem, že tomuto klínovitému supersportu táhne na třicet let, stále v nás však dokáže vyvolat ty nejčistší emoce, obdivujeme jej za fantastickou ovladatelnost i neskutečný točivý šestiválec s ryzím zvukem. Ostatně v druhé polovině videa si budete moci tento stroj užít naplno!

Reklama

Načítám