Hlavní obsah

Klassen představil o metr prodloužený Rolls-Royce Phantom

Foto: Klassen

Aristokratický Rolls-Royce Phantom patří k tomu nejlepšímu a nejluxusnějšímu, co si na čtyřech kolech za peníze můžete koupit. Jenže najdou se i tací, pro které to pořád není dost a peníze pro ně nejsou problém. I na ně automobilový trh pamatuje.

Článek

Když se posadíte na zadní sedadla Rolls-Royce Phantom (kam také jinam!), můžete si pohodlně natáhnout nohy. Vlastně si můžete zadní sedadlo rozložit do skoro lůžkové úpravy, dát si pod hlavu polštář, zapnout masáž, poslouchat oblíbené skladby ve skoro koncertní kvalitě, dívat se u toho na noční oblohu na stropě a usrkávat u toho dobře vychlazené šampaňské. Těžko si představit, že by někdo potřeboval něco víc.

Jenže pokud chcete mít uvnitř golfové odpaliště anebo hrát s kamarády vodní pólo, pár centimetrů délky navíc by se mohlo hodit. Proto vám nyní představujeme prodlouženou verzi Phantomu, jejíž rozvor je o metr delší (přesně 1 050 cm) a celková délka tak vzrostla na více než 7 metrů (7 032 mm). To už je skoro jako autobus!

Na svědomí ho má německý úpravce Klassen, specialista na podobné záležitosti. O metr vám ochotně prodlouží třeba také sedany Mercedes-Maybach třídy S a Bentley Mulsanne nebo SUV Range Rover, Mercedes třídy G, Bentley Bentayga a Rolls-Royce Cullinan. Ochotně vám taky auta upraví na míru (barva laku, materiál čalounění, dodatečná výbava), a dokonce zajistí balistickou ochranu proti střelbě i výbušninám.

Všechno má ale svou cenu a v případě už tak dost drahého vozu Rolls-Royce Phantom (oficiální ceník mu začíná na 10 milionech a ochotně překročí i dvojnásobek) je konečná částka skutečně astronomická – zhruba 76 milionů korun. Pokud to pro vás není problém a nutně potřebujete delšího Phantoma, než mají všichni vaši kamarádi, tak zavolejte do Klassenu a potvrďte objednávku. Akorát se připravte na šestiměsíční dodací lhůtu, která platí i pro ty nejbohatší. To jediné, co si za peníze nekoupíte, je čas…

Reklama

Související témata:
Načítám