Hlavní obsah

Kia odtajnila první fotografii nového modelu ProCeed

Foto: Kia

První fotografie skutečného auta zvědavcům příliš nenapoví…

Kolem novinky s názvem ProCeed dělá Kia velké tajnosti. Koncept představila automobilka už na loňském veletrhu IAA ve Frankfurtu, nyní poslala do světa první fotografii reálného auta. Představu, jak bude sériový model vypadat, si podle ní ale příliš neuděláte.

Článek

Korejský výrobce slibuje, že se bude jednat o tzv. shooting brake, tedy vzhledově atraktivní kombi. Pod tímto pojmem si ale lze představit ledacos, není tak dodnes jasné, jak bude novinka reálně vypadat. Jako koncept ale nejspíš ne. „Pětidveřový shooting brake kombinuje impozantní sportovní design s prostorností a všestranností cestovního kombi,” láká na novinku výrobce.

Nejnovější verze kompaktního bestselleru značky Kia je založena na studii Proceed Concept (s malým c), která se představila na veletrhu IAA v roce 2017. Nový model byl navržen a vyvinut speciálně pro evropský trh. „Díky své kombinaci dynamického vzhledu a praktických vlastností vyniká nový model Kia ProCeed v segmentu kompaktních rodinných automobilů,” uvádí automobilka.

Foto: Kia

Takhle vypadá koncept ProCeed. Bude tak ale vypadat i sériový model? Nejspíš ne...

Nový model Kia ProCeed se představí 2. října na mezinárodním autosalonu Mondial de l'Auto v Paříži. Jsme zvědaví, jestli bude ve skutečnosti vypadat tak atraktivně, jak koncept naznačuje.

Líbí se vám koncept Proceed?
Ano, vypadá nádherně
90,6 %
Ne, je to auto k ničemu
9,4 %
Celkem hlasovalo 859 čtenářů.

Reklama

Související témata:
Načítám