Hlavní obsah

Kalendář Zetor 2019: Jemná krása a silné stroje

Foto: Zetor

Kalendář Zetoru 2019

Krásné a ideálně spoře oděné ženy a silné stroje k sobě prostě neodmyslitelně patří. Je jedno, jestli se kráska postaví vedle silného auta, motorky, lodě nebo jako v tomto případě vedle traktoru. To spojení prostě vždy vypadá skvěle. Moc dobře to ví i český Zetor, který představil dva nové kalendáře pro rok 2019.

Článek

Jeden z nich je určen spíše pro milovníky strojů a traktorů, ovšem druhý, sběratelský, nabídne jak pohled na silné stroje, tak právě na krásné ženy. Obě edice vznikaly v polovině září v reálných lokacích v okolí Brna, rodném městě ikonických červených traktorů. Oba kalendáře pak mají zákazníkům a fanouškům ukázat, kde všude jsou české traktory jako doma. Fotografie tak zachycují stroje na loukách, na polích, v lesích, a to ve dne i v noci.

Pokud patříte mezi fandy traktorů, jistě vás bude zajímat, které modely se na stránky kalendářů dostaly. Jde o Zetor Crystal HD, Forterra HD, model Major v novém designu a model Proxima HS. Autorem a realizátorem kalendářů je uznávaný slovenský fotograf Martin Fridner, který je pod jejich tvorbou podepsaný již počtvrté. V limitované verzi se objevila modelka Andrea Zlesáková (v kalendáři pózovala také v minulém roce) a vedle ní pak další dvě modelky, v kalendáři pózující jako rybářky, a sice Anna Szopa a Aneta Kalousková.

Máte na kalendář zálusk? Myslíte si, že by udělal radost někomu z vašich blízkých třeba pod vánočním stromečkem? Oba kalendáře můžete koupit na e-shopu Zetoru a u autorizovaných prodejců této značky. Jeho standardní verze, tedy ta určená hlavně fandům traktorů, vyjde na 169 Kč. Sběratelská verze s krásnými modelkami pak 369 Kč.

Reklama

Načítám