Hlavní obsah

Odstartovala třetí série televizní show Garáž!

Video: Garáž.cz

 

Za uplynulé měsíce jste tu viděli spousty a spousty našich videí, ovšem vrchol naší videotvorby se chystá teprve nyní. Televizní show Garáž pokračuje svou třetí sérií! Na upoutávku na třetí řadu se podívejte právě teď, celý pořad můžete sledovat pravidelně každý čtvrtek ve 20:00 na Seznam TV a po skončení, tedy od devíti hodin, i na Stream.cz.

Článek

Na co konkrétně se můžete ve třetí sérii těšit? V nové řadě se na vás chystá opět trojice Jakub Rejlek, Jakub Urban a Ondřej Chamilla, pochopitelně v doprovodu hromady aut všech zaměření, velikostí i výkonů. Hned v prvním dílu chlapci důsledně ušpiní nový Mercedes třídy G nebo protáhnou kupé Lexus LC po horských silničkách dveřmi napřed. Na samém začátku série taky proběhne velkolepý návrat do mládí – Rejloš, Urbič i Chamillák si totiž půjdou znovu koupit úplně první auto, které kdy vlastnili.

A to samozřejmě není zdaleka všechno. V nadcházejících dílech – dohromady jich bude mít třetí řada opět osm – dojde taky na velké ameriky, plážové bugginy, legendární a ultimativní hot-hatch Clio V6, elektrickou Teslu Model 3 nebo na terénní pick-upy. Našinci si potom oblíbí úplně novou Škodu Rapid 135 RiC, nalezenou v Británii. Takže nezapomeňte sledovat každý čtvrtek ve 20:00 na Seznam TV.

První díl je už také ke shlédnutí na Stream.cz – klikejte ZDE!

Reklama

Související témata:
Načítám