Hlavní obsah

Je lepší kabriolet, nebo krátká sukně?

Foto: Naturamed

Ester C

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O nás mužích se toho říká mnoho, jedno ale bude asi pravda. Ženy milujeme, ale jestli v nás vyvolává něco ještě větší vášeň než jejich krása, pak je to krása aut.

Článek

Proč to tak vůbec je? Netuším… Vy snad ano? Proč se nám líbí ženy, víme, třeba nádherně voní. Ale to spálený benzin taky. Jsou krásné… A auta snad ne? Jsou plné adrenalinu, to když nás vytáčí. Ale co točivý moment ohlušující „Efjedničky“!? Když promluví a zalichotí nám, je nám nádherně. A dobře řízený drift nám snad nelichotí? Ach ano, to milování. To je silný argument… Ale držet v rukách třeba vytuněnou „devětsetjedenáctku“ a rvát ji po okruhu, to nám snad nepřivodí orgasmus? Možná jen drobné srovnávající úvahy, proč jsou si tyhle dvě fascinace tak blízko.

Sukně, nebo kabrio?

Ano, jsou okamžiky, kdy se oba světy potkávají a snad se i spolu snoubí romantické představy vaší ženy, přítelkyně či milenky, jíž budou poletovat vlasy tam, kde je nestačil zakrýt uvázaný šátek. Vy se krotíte v zatáčkách, ale tomu „píp“, co se před vámi tak strašně loudá, to samozřejmě na rovince ukážete, aspoň to! Krátká sukně na sedačce vedle vás, ve které snad sedí žena vašich snů, odpoutává vaši pozornost. Jen tam, kde si to při jízdě můžete dovolit, samozřejmě. Oči prostě občas sklouznou při pohledu na řadicí páku, kterou, doufejme, ve svém kabrioletu máte, nebo alespoň DSG. Dejme tomu, že jsme našli jisté propojení oběžné dráhy Marsu a Venuše.

Foto: Naturamed

Ester C

Dutiny a vaječníky

Jo, přesně to čeká některé nadšence stažených střech a sukní. Ano, možná ostrý komentář, ale budeme si tady hrát na kravatu a motýlky, nebo budeme nazývat na stránce pro chlapy věci pravými jmény? Prostě když je stažená střecha, fouká to. Proto přece kabriolety milujeme. No a občas nám nafouká do hlavy tak, až nám pár dní třeští. Pokud jste k výletu přidali piknik a tenkou deku, kdy meze nejsou ještě vyhřáté jako v červenci, pak může nastat okamžik, kdy vám nastydnou ledviny. Chudinky ženy bez sukní jsou zase náchylné na vaječníky nebo močové cesty. Asi už jste si tím spolu někdy prošli, nebo ještě ne? No, nic hezkého vás nečeká.

Foto: Naturamed

Ester C

Imunita jako největší přítel člověka

Ano, tím bývá z pravidla pes. Ale zdraví vám nepřinese jako kost při sportu. To, co hledáme, je ta nejjednodušší cesta, jak ustát ataky na naši imunitu. Ať už se jedná o výlet s větrem o závod, nebo romantické povalování se na dece zvané piknik, musíme zvítězit. Mezi nejlepší pomocníky na podporu imunity patří vitamin C, a o tom nemůže být sporu! Ideální je ve formě potravinového doplňku s formulí Ester C, která vašemu tělu dávkuje vitamin celých 24 hodin. Je to řešení po celý rok. Zkuste půlroční balení ZDARMA  jen za cenu poštovného 49 Kč. Tak moc nám záleží na tom, abyste byli zdraví. Proč?

Protože, CHLAPI SOBĚ!

Načítám