Hlavní obsah

Jak spolehlivě zničit auto? Vytuňte si ho díly z benzinky!

Foto: Eva Raidová

Tuning může být decentní a líbivý, ovšem mnohdy se tyto úpravy zvrtnou v přehlídku drahých doplňků z benzinky. Podívejte se do naší galerie, co jsme pro vás ulovili

Velká vlna masivních úprav různých aut svépomocí začala v Česku po odvysílání prvního dílu filmu Rychle a zběsile. Ačkoli jde o 18 let starý snímek, mnozí se těchto zvrácených úprav drží dodnes. Máme pro vás několik více či méně povedených modifikací, které jsme ulovili během našich cest nebo na internetu.

Článek

Znáte ten pocit, když kolem vás projede nějaké auto, které jeho majitel stačil znehodnotit nebo dehonestovat více či méně povedenými doplňky, častokrát koupenými na benzince nebo v nějakém pochybném obchodu s cetkami? Určitě ano, proto byste takovému člověku nejraději založili e-mailovou schránku s názvem jsemtroubaaznicilsemsiauto@tuning.cz a pochválili ho za „dobrou“ práci.

Při našich toulkách českou krajinou nebo internetovými močály čas od času narazíme na nějaký zajímavý kousek, který se nám podaří zachytit objektivem foťáku nebo mobilu. Díky tomu nabízíme rozporuplný pohled na to, jaké upravené vozy jezdí v Česku, Austrálii nebo Vietnamu. Nikoho asi nepřekvapí, že nejznásilňovanějšími modely jsou právě starší tuzemské škodovky.

Takže se pohodlně usaďte a rozklikněte přiloženou galerii, která zahrnuje decentní, ale i naprosto šílené modifikace, jaké jsou schopni lidé vytvořit.

Reklama

Načítám