Hlavní obsah

Inovovaný Maybach je zde - seznamte se

Foto: Archiv Garáž.cz

Několik měsíců poté, co dostala facelift standardní třída S, přichází s modernizací i vrcholná varianta Maybach. Ta spojuje větší rozvor, více luxusu vzadu a opulentní dvoubarevnou karoserii.

Článek

Pokud pro vás Mercedes třídy S není dostatečně luxusní a chcete se nechat vozit vlastním řidičem vzadu, existuje pro vás ještě prodloužená, opulentnější varianta Maybach. Ta má rozvor 3365 mm a na dálku měří téměř 5,5 metrů. To je o 25 cm více, než má dokonce prodloužená varianta třídy S. Faceliftovaná varianta se ukáže do měsíce v rámci Ženevského autosalonu. Můžete ji mít včetně dvoubarevného lakování, která dodává autu na výjimečnosti.

Foto: Archiv Garáž.cz

Pod kapotou jsou dva motory, z toho jeden nový. Ve variantě S560 4Matic se ukazuje čtyřlitrový osmiválec, přičemž doposud měla třída S motor o litr a půl větší. Výkonově auto dostalo výkon 463 koní, točivý moment vrcholí hodnotou 700 N.m, přičemž tato velká loď se dokáže na stovku probojovat za 4,8 sekundy. Ta lepší varianta je S650 s pohonem zadních kol, která má šestilitrový dvanáctiválec, 621 koní, 1001 N.m a stovku za 4,6 sekundy.

Foto: Archiv Garáž.cz

Samozřejmostí je luxusní interiér s obrovským prostorem vzadu a plně polohovatelnými sedadly. Změny uvnitř jsou v podstatě stejné jako v případě běžné třídy S.

Reklama

Načítám