Hlavní obsah

Hyundai i10 přichází na český trh – začíná na 219 990 Kč

Foto: Hyundai

Mezi malými městskými hatchbacky najednou zhoustla atmosféra – na trh přichází nový Hyundai i10, který má přinést do třídy komfort a výbavu z vyšších segmentů. České zastoupení se rozhodlo jeho příchod podpořit vstřícnou politikou výbav, agresivními cenami a lákavou nabídkou pro prvních 100 zákazníků navíc!

Článek

Hatchback Hyundai i10, nový městský vůz od korejské automobilky, jsme vám už důkladně představili. Jeho odvážný design (vypadá dynamicky, že?), propracovaný interiér (kvalitní materiály i textury), spousta moderních vychytávek (8palcový infotainment s Apple CarPlay i Android Auto plus bezdrátové nabíjení telefonu, parkovací kamera, vzdálený přístup přes mobilní aplikaci atd.) a sofistikované jízdní asistenty (nouzové brzdění, automatická dálková světla, udržování jízdy v pruhu, čtení dopravních značek atd.) podporují jeho ambici zaútočit na nejvyšší příčky třídy supermini.

Tuto ambici potvrzuje i cenová politika pro český trh – základem je 40 tisícová sleva na všechny verze, takže se startuje už na částce 219 990 Kč. Přihoďte 10 tisíc a máte lepší výbavu Classic (má už například klimatizaci), ke které zdarma dostanete i paket s rádiem, přední mlhovky, výškově nastavitelné sedadlo řidiče nebo zrcátka v elektrice (to celé v hodnotě 10 tisíc). Za verzi Go pak dáte nyní rovněž 10 tisíc a získáte kožený paket (volant, řadicí páka), centrální zamykání s dálkovým ovládáním a bluetooth handsfree. Za 240 tisíc tak máte vážně pěkně vybavené auto.

Foto: Hyundai

Až vyšší výbava Smart nabídne 8palcový dotykový infotainment s parkovací kamerou, jako bonus k ní ale dostanete 15“ litá kola zdarma. Plně vybavené verze Style se pak pohybují kolem 300 tisíc (320 tisíc s výkonnějším motorem 1,25 l), což je pořád velmi rozumná částka za funglovku s pětiletou zárukou. To je dobrá nabídka, ne?

Hyundai i10 patřil ve třídě supermini v ČR k nejprodávanějším autům a nepochybujeme, že si s takovou nabídkou svou pozici obhájí. Pokud vás zaujal, tak s objednáváním neváhejte, tahle nabídka nebude platit věčně – většina slev je totiž omezená pro prvních 100 vozidel.

Reklama

Související témata:
Načítám