Hlavní obsah

Hlasujte pro Auto roku 2020 podle Garáž.cz

Foto: Shutterstock

Vyhlášení prestižní ankety Auto Roku 2020 se nezadržitelně blíží. Pětice finalistů už je známá a 8. ledna proběhne slavnostní vyhlášení vítězného vozu, zvoleného odbornou porotou 35 motoristických novinářů. Přímo na místě se však vyhlásí i další kategorie, a sice ta, ve které můžete hlasovat přímo vy - čtenáři Garáž.cz. Auto roku 2020 podle Garáže.cz můžete stále volit ze všech 26 nominovaných vozů, automobilka, jejíž model zvolíte, pak dostane speciální ocenění.

Článek

Pořadatelé českého Auta roku 2020 – tedy Svaz Dovozců Automobilů (SDA) spolu s Klubem motoristických novinářů (KMN) a Klubem motoristických publicistů (KMP) – nominovali celkem 26 letošních novinek, které musely pro účast v anketě splnit řadu náročných podmínek. Každé auto musí být zcela nové nebo alespoň výrazněji přepracované, musí být uvedené a prodávané v ČR v rámci určitého časového rozmezí a v neposlední řadě musí být taky dostupné pro testovací jízdy členům poroty. Ti před pár týdny zvolili pět finalistů, a aktuálně se sbírají hlasy poroty pro celkového vítěze.

Mezi 26 novinkami jsou zástupci všech možných i nemožných segmentů – najdete mezi nimi malá městská auta a velké sedany, kompaktní crossovery i velká rodinná SUV, sportovní i terénní auta, auta poháněná spalovacími motory, hybridy i elektromobily. Vybrat mezi nimi to skutečně nejlepší tak bude extrémně těžké…

A vybírat můžete i vy!

Vedle oficiálního Auta roku 2020 totiž volíme i Auto roku 2020 podle Garáž.cz. Všechna nominovaná auta si můžete prohlédnout v naší galerii a potom pro svého favorita pochopitelně hlasujte v anketě. A že váš favorit mezi oficiálně nominovanými chybí? Dejte nám vědět v komentářích!

Vedle hlasování Garáže nezapomeňte ještě na hlasování veřejnosti na oficiálních stránkách pořadatele!

Reklama

Načítám