Hlavní obsah

Chris Harris naboural svoje Porsche 911 GT3 Touring

Foto: Harrismonkey

Tohle nevypadá úplně dobře... Náraz šel i do kapoty a blatníku, uvidíme, co na to pojišťovna a servis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Motoristický novinář a moderátor televizní show TopGear včera naboural svoje vlastní Porsche GT3 Touring. Chris Harris, kterému fanouškové neřeknou jinak než Opičák, ale nehodu nezavinil a naštěstí při ní nebyl nikdo zraněn. Jeho milované auto však nevypadá vůbec dobře…

Článek

Byla to podle všeho taková ta chvíle, kdy by nehodě nezabránil ani pilot formule 1. Harris jel totiž nedaleko města Tintern v hrabství Monmouthshire na jihovýchodě Walesu se svým autem po okresce A466, když ho v zatáčce překvapil otáčející se pick-up. Podle svědků jeho Porsche čelně narazilo do otáčejícího se auta z boku, trefil se prý přímo mezi přední a zadní kola. Na svém Twitteru Harris vzápětí napsal, že není viníkem nehody a policie již vyloučila příliš vysokou rychlost jako příčinu střetu. Harris nejel sám, v autě s ním byl ještě výkonný ředitel časopisu Top Gear, se kterým prý akorát probírali připravu materiálů do dalšího čísla. „Nikdo nebyl zraněn, auta jsou nahraditelná,“ napsal ještě Harris. A s podobným prohlášením přispěchala i samotná BBC: „Můžeme potvrdit, že Chris Harris se dnes stal účastníkem dopravní nehody ve Walesu. Stalo se tak při práci pro magazín TopGear. Chris, jeho spolujezdec, ani řidič druhého vozu nebyli při nehodě zraněni.“ Nehoda se tedy nestala při natáčení dalšího dílu TopGearu, jak se původně spekulovalo.

Foto: Harrismonkey

Harris se o své 911 GT3 Touring opakovaně vyjádřil jako o úžasném autě

Chris Harris je chlápek, kterého nemůžete nemilovat. Perfektně řídí, dobře píše i mluví a je to prostě sympaťák. O to víc nás mrzí, že naboural svoje milované Porsche 911 GT3 Touring, které si pořídil teprve letos v únoru, podle všeho mu až dosud dělalo náramnou radost a opakovaně se o něm vyjádřil jako o úžasném autě. Ještě včera ráno dával na svůj Twitter tuto idylicky působící fotografii…

Je to tedy jedna z dalších nehod spojená s TopGearem, ale ruku na srdce, člověk se až diví, že jich není víc. Ta nejtěžší se zatím stala před deseti lety a to rovnou při natáčení, když bývalý moderátor Richard Hammond havaroval s dragsterem v rychlosti 482 km/h a pak bojoval o život. Smůla ho dále pronásledovala i při natáčení Grand Tour, kde havaroval s elektromobilem Concept One, přičemž se jeho kolegové obávali, že v autě uhořel.

Reklama

Související témata:
Načítám