Hlavní obsah

Garáž LIVE stream z Rallye Žiželice dnes v 10:40!

Foto: Tomáš Káňa

Garáž se vrátila na televizní obrazovky se svou třetí sérií a hned také přichází další LIVE stream, tentokrát z atraktivního prostředí světa rallye! Moderátor Garáže Jakub Rejlek vás živě provede oficiálním zahájením závodní sezony v českých luzích a hájích. U tohoto automobilového svátku nesmíte chybět!

Článek

Rallye Žiželice, konající se v malé obci Končice kousek od Kolína, je prvním testovacím podnikem před ostrým začátkem českého mistráku o týden později, ve Valašském Meziříčí na Valašské Rally konající se od 29. 3. do 31. 3. Žiželická testovací RZ je tak důležitým podnikem, kde posádky poprvé po zimě sednou do aut, aby prověřily své schopnosti i techniku. Proto se sem sjede celá špička české rallye…

A tým Garáže u toho pochopitelně nesmí chybět! Letošní Žiželice jsou jubilejní desátý ročník, takže si pořadatelé kromě souboj rychlých aut se stopkami připravili i bohatý doprovodný program, který vyvrcholí večerním koncertem Kapitána Demo (od 20 hod.). Více se dozvíte na facebookových stránkách celého podniku.

Měřený úsek se pojede v obou směrech, a to v časech 10.45 až 13.15 a 15.15 až 17.15 hod. Pokud u toho nemůžete být osobně, dívejte se alespoň na náš LIVE stream, který vám zprostředkuje atmosféru celého podniku.

LIVE stream startuje v 10.40 hod. a bude dostupný na YouTube kanálu níže.

Doufáme, že si s námi vychutnáte slavnostní zahájení letošní závodní sezony, bude rozhodně na co koukat!

Reklama

Související témata:
Načítám