Hlavní obsah

Ferrari Land ve Španělsku otevřen!

Foto: Archiv Garáž.cz

Zábavní parky jsou zase středem zájmu a to platí i pro ty automobilové, protože Ferrari před několika dny otevřelo už druhý Ferrari land. Po úspěšném Abu Dhabí se zábavy od vzpínajícího se koníka dočkali ve Španělsku.

Článek

Výběr lokace na jihu Evropy je vcelku logický, protože ještě nedávno za Ferrari jezdil Fernando Alonso ze Španělska a jeho fanoušci byli neskutečně oddaní a Ferrari milovali a milují. Tento nový Ferrari land je umístěn v letovisku Salou, které leží v provincii Tarragona, což je zhruba 110 km jižně od Barcelony. A co tam na návštěvníky čeká? Spoustu rudé barvy, bez které by žádný Ferrari Land nemohl existovat, ale hlavně 750 000 čtverečných metrů zábavy, různých atrakcí a interaktivního dobrodružství. 

Foto: Archiv Garáž.cz

Nový Ferrari park ve Španělsku osobně otevřel stiskem speciálního červeného odpalovacího tlačítka druhý a jediný žijící syn Enza Ferrariho - Piero Ferrari, který je víceprezidentem automobilky Ferrari. A pozvaní hosté nemohli vynechat nejšílenější atrakci, kterou park nabízí. Jde o Red Force, který vás ve speciálním autíčku katapultuje z 0 na 180 km/h za 5 sekund. Když vám ani tohle nebude stačit, můžete vyzkoušet dalších 10 podobných atrakcí nebo se podívat na historii závodních legend Formule 1, vozů kategorie GT nebo si můžete vyzkoušet zastávku v boxech a koupit si při odchodu nějaký doplněk s logem Ferrari. Automobilka Ferrari očekává, že nový Land bude mít ve Španělsku stejný úspěch, jako ten v Abu Dhabí otevřený v roce 2010. Ten se dostal i do průvodců jako jedna z nejlepších doporučovaných atrakcí. 

Reklama

Načítám