Hlavní obsah

Ferrari Enzo Michaela Schumachera je opět na prodej!

Foto: classicmotorsforsale

Ferrari Enzo Michaela Schumachera

Kupte si legendární supersport Ferrari Enzo, které vlastnil sedminásobný mistr světa F1 Michael Schumacher. Má najeto 8363 km, je plný krásných detailů a v naprosto perfektním stavu.

Článek

Vyrobilo se jich jen 399 kusů, ale i tak jde o naprosto unikátní automobil. Schumacher si totiž chtěl Enzo nechat a fabrika svému miláčkovi vyšla vstříc naprosto ve všech jeho požadavcích. Auto má tedy červené brzdové třmeny, titanová kola, iniciály MS jsou vyražené na sedadlech a objevují se i na prazích dveří. Ale co je hlavní, po otevření přední karbonové kapoty na ní najdete spoustu podpisů lidí z vedení automobilky v čele s ředitelem Ferrari, ale třeba i od kolegů a soupeřů z formule 1.

Schumacherova rodina prodala Enzo před pár lety společně s jeho dalším klenotem Ferrari FXX a nyní je Enzo opět na prodej. Nový majitel za něj zaplatil přes milion dolarů, ale aktuální cena bude samozřejmě mnohem vyšší. Auto má najeto 8663 km a většinu z nich najel sám Schumacher, několikrát sám řekl, jak tohle auto miluje.

Tehdy se spekulovalo o tom, že auta, soukromé letadlo a další movitý majetek se prodává hlavně proto, aby měla rodina finance na náročnou léčbu, která prý má stát miliony eur každý rok. Jenže v květnu letošního roku koupila Schumacherova manželka Corina vilu na Mallorce, kam se pár jezdil každý rok dřív rekreaovat, a rozhodně to nebyla žádná láce. Luxusní rezidence od prezidenta fotbalového klubu Real Madrid Florentina Péreze má obrovskou zahradu, plavecký bazén, heliport a dům pro hosty. Vila prý stála 800 milionů korun a samozřejmě se hned mluví o tom, jestli je Schumacher v takovém stavu, aby si mohl Mallorcu alespoň trochu užít.

Připomínáme, že Michael Schumacher utrpěl vážné zranění hlavy při lyžování v prosinci roku 2013, pouhých pět dní před svými 45. narozeninami a od té doby nejsou o jeho stavu téměř žádné oficiální informace. Nemocnice v Grenoblu později jen vydala prohlášení, ve kterém oznámila, že Schumacher byl probuzen z komatu a že byl převezen do domácího ošetřování. Rodina pak přišla s tím, že část domu byla přestavěna a že Schumacher má k dispozici špičkový lékařský tým.

Nic z výše uvedených informací však nemá  vliv na to, že jestli hledáte zajímavou investici, pak je tohle vaše příležitost. Cenu Enza vám prodejce sdělí na vyžádání. 

Reklama

Načítám