Hlavní obsah

Druhá galerie zajímavých strojů, které řídí čtenáři Garáže

Foto: Od čtenáře

Musíme říct, že Oltcita jsme na silnici opravdu hodně dlouho neviděli. Palec nahoru za něj pro čtenáře s přezdívkou RJ

Léto je v plném proudu a k nám do redakčního mailu proudí další a další zajímavé povozy, se kterými trávíte léto ať už v Česku nebo i mimo něj. Je tu druhá fotogalerie z naší Letní výzvy!

Článek

Když jsme před necelými třemi týdny Letní výzvu poprvé uveřejnili, neměli jsme ponětí, jak moc sdílní k nám i dalším čtenářům Garáže budete, ale musíme říct, že výsledek nám vyrazil dech v tom nejlepším slova smyslu! Sešly se nám hromady e-mailů překypující fotografiemi vašich zajímavých strojů, v nichž (nebo na nichž) trávíte své letní dovolené. A je úplně jedno, kolik mají kol, jak jsou výkonné, nebo kolik peněz stojí. Hlavní je, že si je užíváte.

První galerii si můžete prohlédnout přímo zde a o kus níže už najdete další vozidla, která přistála v redakčním mailu. A kolik galerií ještě bude? O tom rozhodujete přímo vy! Výzva totiž stále běží a poběží ještě po zbytek léta, kdy můžete posílat svoje fotografie zajímavých povozů na redakční e-mail redakce@garaz.cz (podmínky celé akce najdete zde).

Teď už ale dost řečí – pojďme se podívat, jak jezdí čtenáři Garáže při svých letních dovolených!

Chcete vidět svoje zajímavé auto, motorku, či jakýkoliv jiný netradiční povoz v naší galerii? Pak napište na náš redakční e-mail zmíněný výše!

Reklama

Související témata:
Načítám