Hlavní obsah

Drifty jako odpověď na mizernou vánoční nadílku

Foto: Faction Motorsport

Vánoční drifty

Tak jaké vás letos pod stromečkem čekaly dárky? Byli to takzvaní měkkouši? Což jsou nejčastěji kapesníky, ponožky nebo pyžama od tety z druhého kolene? Stihla vás z těchto dárků mírná deziluze? Budiž vám útěchou, že podobně nespokojený byl jeden z hlavních hrdinů videa, které začíná vlastně docela nevinně. Předáváním dárků od Santy Clause.

Článek

Nevím jak vy, ale jsem ráda, že je doba obžerství, pohádek a lenošení na rok zase za námi. Popelku jsem viděla, vaječný koňak ochutnala a pozdravila snad všechny příbuzné. Ale už stačilo. Už to tu rodinnou pohodu chce trochu naředit spálenými pneumatikami, vůní benzinu a otáčkami motorů, které jsou hodně návykové. A právě takové je dnešní video. Začne jedním opilým Santou a končí parádními drifty.

Video má na svědomí partička, která si říká Faction Motorsport. Na drifty jsou experty, ostatně mají k tomu řádně upravenou hned trojici Nissanů. A rozhodně podobně laděné vánoční video netočí poprvé. Letos se zápletka točí kolem špatných dílů na auto pod stromečkem, za které si Santa vyslouží lehkou výtku v podobě driftovací honičky.

V druhém, a podle mého nejzábavnějším dílu, se tahle šílená trojice drifterů rozhodla, že své upravené Nissany zabalí do vánočního balicího papíru a na střechy aut přidělá obrovské mašle. Pak se s takovými super dárky projížděli po městě a zachycovali reakce kolemjdoucích.

A v jejich úplně prvním natočeném dílu se rozhodli, že na střechy aut přidělají ty nejhezčí vánoční stromky a domů je dovezou dveřmi napřed. Zatímco s velkými dárky sázeli na milost a pohodu, v tomto případě jim jde o akci a efekty.

Všechna tři videa jsou povedená, a tak nějak odlehčují tu tíhu vánočních svátků.

Které z videí se vám líbí nejvíc? A jste fanoušky driftu? Dejte nám vědět v komentářích...

Reklama

Související témata:
Santa Claus
Načítám