Hlavní obsah

Děsivá nehoda ve Spa, v nemocnici skončil řidič i traťáci

V nemocnici skončilo pět lidí, zranění naštěstní nejsou fatálníVideo: Lamborghini Super Trofeo

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při víkendovém závodě Lamborghini Super Trofeo vylekala fanoušky děsivě vypadající nehoda, po které jezdec a čtyři traťoví komisaři skončili v nemocnici. Závod byl předčasně zastaven a vyhrál ho řidič nabouraného auta.

Článek

Druhý závod série Lamborghini Super Trofeo ve Spa-Francorchamps byl napínavý a plný soubojů. A právě při jednom z nich, necelých devět minut před koncem závodu došlo ke kontaktu mezi třemi auty, po kterém Lamborghini Huracán vedoucího jezdce Fredrika Blomstedta vyletělo z trati a v plné rychlosti to napálilo do stanoviště traťových maršálů.

Jak vidíte na videu, ta nehoda vypadala opravdu děsivě, takže závod byl okamžitě zastaven a jezdec i čtyři komisaři skončili v péči lékařů. „Všichni byli okamžitě ošetřeni, jeden maršál a řidič byli převezeni do nemocnice, ale naštěstí se ukázalo, že jejich zranění nejsou život ohrožující,“ stojí v oficiálním prohlášení. A protože se podle pravidel počítá při ukončení závodu červenou vlajkou pořadí v předchozím kole, byli Blomstedt společně se svým parťákem Patrickem Kujalaem vyhlášeni jako vítězové závodu.

Reklama

Související témata:
Načítám