Hlavní obsah

Čtvrtá sezóna Grand Tour už zná termín své premiéry

Foto: Amazon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trojice Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May má za sebou už tři úspěšné sezóny svého pořadu Grand Tour na Amazonu, a my už nyní známe termín vysílání čtvrté řady, která bude velmi odlišná. Pryč bude publikum, pryč bude stan, pryč bude závodní dráha a pryč budou i auta. Co tedy z oblíbeného pořadu vlastně zbude?

Článek

Poprvé po 17 letech vysílání se Jeremy Clarkson na konci třetí řady Grand Tour přímo před kamerou rozplakal a nemohl najít slova. Tak emotivní pro něj byl konec pořadu. Tedy v současném schématu – s vysíláním ve stanu s publikem, kde moderátoři uvádějí své testy nových aut a další videa s auty v hlavních rolích. Ale rozhodně to není konec pořadu Grand Tour a s jeho populárními moderátory. Ten totiž jede dál, jen v ještě větším pojetí!

Tvůrci usoudili, že je čas na radikální změnu. Ostatně, jak řekl sám Clarkson, je jen omezený počet věcí, které můžete říci o BMW na okruhu. A on je za těch dlouhých 17 let vysílání Top Gearu a Grand Touru řekl již nejspíš úplně všechny. Několikrát. Proto se rozhodli vsadit na to, co v Top Gearu/Grand Touru fungovalo vždy nejlépe – na dobrodružství.

Vzpomínáte, jak tahle trojice úžasných bláznů překonávala africké dálavy? Jak projížděli Vietnam na skútrech? Jak zdolávali silnici smrti v Bolívii? Jak utíkali před útokem naštvaných Argentinců z Patagonie? Jak stavěli most přes řeku Kwai (vlastně Kok)? Jak v divočině stavěli vlastní auto, aby se s ním pak prokousávali přes nekonečné pláně Mongolska? Jak dobyli severní pól v upravených pick-upech?! Ti chlapíci toho dokázali vážně moc a všechna ta dobrodružství byla naprosto nezapomenutelná! (Tedy až na Indický speciál…)

Pokud jste si jejich velkolepé eskapády také tolik oblíbili, tak právě na nich bude postavená čtvrtá řada Grand Tour (akorát bude mít kvůli náročnosti natáčení mnohem méně epizod – počítá se jen zhruba se dvěma pořady za rok). Trojice bude cestovat po světě a podnikat dobrodružství, ze kterých vám možná zatrne, ale hlavně se při nich budete řehtat na celé kolo, jak bylo vždy zvykem.

A těšit se můžete již brzy – producent Andy Wilman totiž prozradil, že první díl se bude vysílat již na Vánoce, další pak budou pokračovat brzy na jaře. Skvělé, že? Trailer pro vás ještě nemáme, ale hned, jak na něj narazíme, tak vám ho přineseme. Sledujte proto Garáž.cz a těšte se s námi na nový Grand Tour!

Reklama

Načítám