Hlavní obsah

Čtvrtá série pořadu Grand Tour bude! Jen trochu jiná

Foto: Amazon

Trojice May, Clarkson a Hammond se z obyčejných motoristických novinářů změnila na opravdové showmeny

Třetí série ještě ani nezačala a na internetu už se intenzivně spekulovalo o tom, jestli bude mít nějaké pokračování. Jeremy Clarkson se totiž na sociální síti DriveTribe vyjádřil ve smyslu, že mu to bude chybět a že je škoda té změny. Nic bližšího však neprozradil. Teď už ale víme vše podstatné a konce show se nemusíme obávat!

Článek

Automobilová show Grand Tour to v posledním roce neměla jednoduché. Trojice Clarkson, Hammond a May chce mít show opravdu velkolepou, což znamená hodně natáčení, hodně cestování a hodně peněz. Výroba třetí řady se kvůli tomu tak zpozdila, až jsme se začínali bát, že se jí snad nikdy nedočkáme. Naštěstí se Amazon rozhodl do světa vypustit alespoň to, co už je zpracováno, a zbytek série dodělávat postupně.

Fanouškům proto hodně zatrnulo, když se Clarkson na sociální síti DriveTribe na adresu Grand Tour prohlásil, že mu bude chybět. Všichni se báli, že Amazon show zruší, a přijdou tak o své oblíbené moderátory. Ovšem teď už vás můžeme uklidnit, nic se rušit nebude! Amazon v reakci na vyděšené fanoušky vydal prohlášení, ve kterém potvrzuje natočení čtvrté série show i s jejím moderátorským triem. Znovu se prý můžeme těšit na velkolepé výlety, zběsilé nápady a skvělá auta. I když jedna velká změna proběhne…

Čtvrtá série by měla přijít se zcela odlišným konceptem, který bude hlavně o cestování a autech. Britský deník The Sun informoval, že příští řada by měla být postavena na minimálně čtyřech velkolepých cestovatelských speciálech, které prý moderátory zavedou tam, kde ještě nebyli. To znamená konec testů aut, konec měření časů na okruhu, konec novinek před živým publikem.

Foto: Amazon

Reportáže, ve kterých byla auta pouze ve vedlejších rolích, přitáhly k obrazovkám nejvíce diváků

Sám Clarkson touto změnou není úplně nadšený: „Je to vážně smutné. Bude mi chybět to vzájemné škádlení mezi mnou a s publikem.“ Na druhou stranu si uvědomuje, že určitou změnu už to chce. „Děláme naši show už 17 let – vysedáváme ve studiích a sledujeme auta na okruhu. Vidět BMW kroužit na trati, se prostě okouká – co o tom můžete pořád vymýšlet? Má čtyři kola a sedadlo,“ doplnil.

No, my, blázni do aut, bychom si dovolili nesouhlasit, ale pokud jde o oslovení širokého publiku, nový formát show sledovanosti určitě prospěje. Navíc na cestovatelské speciály a závody téhle trojice bláznů jsme se vždy velmi těšili. Takže se nechme překvapit, jak bude nový formát fungovat na obrazovce. Zatím se ale můžeme těšit na blížící se premiéru klasicky pojaté třetí série – ta začne už 18. ledna 2019!

Budou vám klasické testy aut v pořadu Grand Tour chybět?
ANO, už to nebude pořad o autech
8,4 %
NE, speciály mě bavily vždycky nejvíc
91,6 %
Celkem hlasovalo 1730 čtenářů.

Reklama

Načítám