Hlavní obsah

CoPilot FOMO: Kompaktní garáž i stylový obytňák v jednom

Foto: Mercedes-Benz

CoPilot Vans provádí praktické obytné přestavby německého Sprinteru, severoamerického Transitu nebo RAMu

Mercedes-Benz Sprinter je oblíbeným automobilem pro přestavbu na off-roadový speciál, luxusní autobus nebo třeba chytrý obytňák. Mladý pár z Colorada a jejich pes se rozhodli, že stvoří jednoduchý a stylový „bydlík“. Výsledek se povedl, mrkejte…

Článek

Přestavbu mají na svědomí manželé Auston a Jen Wilsonovi, kteří založili společnost CoPilot Vans a zabývají se úpravou dodávek Mercededes-Benz Sprinter, Ford Transit nebo RAM Promaster (Fiat Ducato). Nejnovější produkt nazvaný FOMO je vlastně „bydlík“ a garáž v jednom, protože uveze i jízdní kola nebo různé nářadí. Navíc poskytne dostatek životního prostoru pro tři osoby.

Foto: CoPilot Vans

Nahoře najdete chytré úložné prostory

Mimo obří třílůžkové postele se uvnitř můžete těšit na ohřívač teplé vody, mobilní toaletu, lednici, dva vařiče, dřez a vestavěnou sprchu. Ano, osprchovat se můžete v klidu uvnitř a teplou vodou. Proč má auto nestandardně tři místa ke spaní? To kvůli dalšímu členovi rodiny – zlatému retrívrovi jménem Duke.

Foto: CoPilot Vans

Zadek je užitečně využitý a plný praktických vychytávek

Základní přestavba na CoPilot FOMO zahrnuje pevnou postel, pohovku, kuchyň, skříňky, dřez, lednici, vnitřní a venkovní sprchu, záchod a 76litrovou nádrž na čistou a odpadní bodu. Cenově pak tato libůstka vyjde na 35 tisíc amerických dolarů, což je asi 865 tisíc korun.

Nejde o jediný projekt firmy CoPilot Vans. Druhou přestavbou je model Family Van, který poskytne spaní pro tři osoby, pracovní místo nebo úložný prostor pro sportovní náčiní. Jedinou nevýhodou pro našince je, že tyhle přestavby vznikají v americkém Coloradu.

Reklama

Související témata:
Načítám