Hlavní obsah

Chuck Norris je zpátky - hraje v reklamě Toyoty!

Foto: Toyota

Chuck Norris propůjčil Toyotě Tacuma pár svých schopností

Chuck Norris, legenda osmdesátých let baví nejen českou veřejnost svými superschopnostmi, ostatně asi si vzpomínáte na sérii reklam jistého mobilního operátora, které běžely v televizi před pár lety. Teď je Chuck zpátky - stačil jeden podpis na kapotu Toyoty Tacuma, aby se z kusu železa stal opravdový akční hrdina.

Článek

Chce to vtip, nadhled a dobrého režiséra. A nový reklamní spot amerického zastoupení Toyoty režíroval Andreas Nilsson, který natočil spoustu videoklipů třeba pro Mobyho, 2 Chainz nebo Josého Gonzáleze. Základem všeho je jen jeden autogram... Po něm Tacoma zachraňuje lidi v nesnázích - přejede poušť, aby vytáhla rangera z tekutého písku, zachrání stavebního dělníka padajícího z lešení nebo vyšplhá dítěti na strom pro ragbyový míč. Kromě toho surfuje na vlnách, tančí na diskotéce a samozřejmě nechybí ani rychlý proces s protivníkem při pouliční bitce.

Toyota Tacoma je americká obdoba u nás nabízeného pick-upu Hillux. Pohání ji šestiválec 3,5 l s s výkonem 282 koní, nebo 161koňový čtyřválec 2,7 l. Obě dvě verze jde koupit s manuální i automatickou převodovkou a mají přiřaditelný pohon 4x4. Jde o pátý nejoblíbenější nový pick-up v USA, vloni se jich prodalo bezmála 200 tisíc.

Reklama

Související témata:
Načítám