Hlavní obsah

Blíží se čtvrtá řada TV Show Garáž! Na co se můžete těšit?

Foto: Redakce Garáž.cz

Na podzim se na obrazovky Televize Seznam vrací premiérové díly originální české show o autech Garáž. Čtvrtá řada má televizní premiéru v úterý 3. září od 20.30 hod. a následně se objeví na videoportálu Televizeseznam.cz

Článek

Moderátoři plnohodnotného hodinového pořadu Jakub Rejlek, Jakub Urban a Ondřej Chamilla opět připravili směs atraktivních novinek, nezapomenutelných youngtimerů a legendárních veteránů. „Tentokrát se zase o trochu víc zaměříme na starší auta, se kterými nás pojí nezapomenutelné vzpomínky. Jednak nás to baví a pak je to naše konkurenční výhoda, protože takový obsah zatím nikdo v Česku ani na Slovensku nedělá,” říká Jakub Rejlek.

Po četných ohlasech fanoušků na předešlé díly se tvůrci rozhodli přidat více společných materiálů. Každou další řadou se snaží točit kvalitnější, výpravnější a příběhově bohatší díly, kde se vyskytují všichni pohromadě a vyberou si k tomu tři auta. „Asi největší zábavu jsme zažili při reportáži, kde se budeme vracet na přelom 80. a 90. let. Pro absolutní autentičnost jsme nejenom sehnali 'hvězdy' tehdejšího vozového parku (Lada, Oltcit a Polski Fiat), ale byli jsme si dokonce ve filmovém fundusu půjčit typické devadesátkové outfity, aby ten zážitek byl stoprocentní. Přesně to je styl, jakým chceme náš pořad dělat. Nejenom informace, ale také zážitek, emoce, vzpomínky a zábava,” poodhaluje Jakub Urban.

Na první trailer čtvrté série se můžete podívat právě zde!

Video: Redakce Garáž.cz

Stejně jako u předchozí série i čtvrtá řada bude mít osm dílů, premiérově vysílaných každých čtrnáct dní. Nově se Garáž přesouvá ze čtvrtečního na úterní večer. Kompletní informace o Garáži je nejjednodušší hledat na sociálních sítích. Instagramový účet pořadu, kam moderátoři velmi rádi přidávají záběry ze zákulisí a dělí se s fanoušky o připravované materiály, už překročil hranici deseti tisíc odběratelů. „Zhruba polovinu všech reportáží už máme natočenou a tu další budeme teprve za běhu dodělávat. Ale snažili jsme se zase zvednout úroveň a nabídnout co nejzajímavější obsah. Čeká nás třeba roadtrip na Slovensko, americký koráb Chevrolet Impala, nejulítlejší sériová škodovka Felicia Fun, unikátní Velorex, slavná tříkolka Reliant, seriálová legenda Knight Rider, sportovní Renault Spider, Mercedes známého československého politika nebo oslava dvaceti let Audi TT,” vzpomenul Ondřej Chamilla.

Pořad Garáž s podtitulem „Pořád si hrajeme s autíčkama a pořád nás to baví” má premiéru v úterý 3. září od 20.30 hod. na obrazovkách Televize Seznam. Kompletní videoarchiv všech dílů, reportáží, testů, prvních jízd a živých vysílání najdete na televizeseznam.cz

Reklama

Načítám