Hlavní obsah

BBC Top Gear se vrací s novou řadou. Začíná už za pár dní!

Foto: Top Gear

Ve 26. řadě Top Gearu si naposledy užijeme složení Matt LeBlanc, Chris Harris a Rory Reid

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vysílání třetí série Grand Tour je právě v plném proudu a brzy se k němu přidá i šestadvacátá řada pořadu Top Gear – poslední v klasickém moderátorském složení Matt LeBlanc, Chris Harris a Rory Reid. Bude to ale rozloučení ve velkém stylu plném výjimečných aut, řvoucích motorů, dlouhých smyků a spousty televizní zábavy!

Článek

Nebudeme vás napínat – v kalendáři si zakroužkujte neděli 17. února a připište si k tomu pár vykřičníků, protože začátek vysílání nové řady Top Gearu určitě nebudete chtít minout. Bude to sice na britské televizní stanici (konkrétně ve 21:00 na BBC2), ale na internetu bude první epizoda ke stažení už pár chvil po odvysílání (mrk-mrk).

Foto: Top Gear

V kabině Continentalu GT se dá zažít spousta legrace. Dokonce i když jen stojí na místě

V rámci 26. řady nás čeká hned 5 hodinových epizod, ve kterých trojice moderátorů Matt LeBlanc, Chris Harris a Rory Reid budou hledat superauto jako alternativu k rodinnému kombi, vyrazí dobít horu v malých terénních autech, projedou celou Sri Lanku v Tuk-tuku a zkusí koupit ojeté luxusní auto za cenu nové Dacie Sandero, projedou nový Bentley Continental GT, Rolls-Royce Phantom nebo Aston Martin Vantage a Chris Harris efektně spálí nějakou tu sadu gum v Porsche 911 GT2 RS… a mnoho dalšího. Bude to série nabitá akcí a automobilovou zábavou – jen se podívejte na trailer!

Připomeňme však ještě, že půjde o poslední sérii Top Gearu v tomto moderátorském složení – Matt LeBlanc totiž již na konci natáčení 25. řady oficiálně oznámil konec svého účinkování (prý ho cestování po světě spojené s natáčením obíralo o příliš mnoho času s rodinou a přáteli), producenti proto našli náhradu v podobě komika Paddyho McGuinesse a Andrewa „Freddieho“ Flintoffa, bývalého kapitána britského kriketového týmu. Oba jsou velcí nadšenci do aut a před kamerou jim to jde, takže se o jejich kvality nemusíme bát a můžeme se těšit, až ve 27. sérii plánované na konec letošního roku doplní Chrise Harrise (Rory Reid se vrátí do role moderátora doplňkové pořadu Extra Gear).

Na jejich společné pořady si ještě pár měsíců počkáme, pojďme si zatím užít poslední sérii v současném hvězdném složení. Podle našlapaného traileru to vypadá, že Top Gear zařadil ještě vyšší kvalt a zadupl plyn až do podlahy, což je pro nás, diváky, skvělá zpráva. Čeká nás pořádná jízda!

Reklama

Související témata:
Načítám