Hlavní obsah

Automobilová výstava Legendy 2019 se koná již tento víkend!

Foto: Jakub Deml

Legendy 2018

Výstava Legendy se rychle vypracovala na největší automobilový svátek v České republice – přirovnání český Goodwood není vůbec náhodné, protože pouze tady se setkají ta nejlepší auta dneška a nejkrásnější auta minulosti. A redakce Garáž.cz u toho pochopitelně nemůže chybět!

Článek

Již šestý ročník automobilové výstavy Legendy 2019 se koná od pátku 17. do neděle 19. května 2019 v Praze na Výstavišti Holešovice. Hlavní téma letošního ročníku zní „Made in USA“, takže si na své přijdou především milovníci klasických i moderních amerik – sportovních aut, muscle carů, sedanů, teréňáků i kabrioletů, a dokonce i tradičních pick-upů a trucků.

Záběr celého podniku je ale tak široký, že nejeden fanoušek automobilů půjde do kolen. Stačí se podívat na seznam hlavních hvězd: exkluzivní hypersporty Bugatti Chiron a Veyron, ikonické Ferrari F40 i jeho moderní následovník F12tdf, brutální Jaguar XE SV Project 8, bondovské BMW Z8, monopost F1 stáje Torro Rosso, závodní novinka McLaren 570S GT4 i závodní legenda Mercedes-AMG 300 SEL „Rudá svině“. A ozdobou výstavy bude i čerstvě zrenovovaná Tatra 87, kterou jsme vám nedávno podrobně představili.

LEGENDY 2019
MÍSTOVýstaviště Praha Holešovice
OTEVÍRACÍ DOBA
Pátek (17.5.2019)14:00 - 20:00
Sobota (18.5.2019)9:00 - 20:00
Neděle (19.5.2019)9:00 - 17:00
CENA VSTUPU
Dospělí - pátek:390 Kč
Dospělí - sobota/neděle:450 Kč
Děti, studenti, senioři:250 Kč

A věřte, že tenhle seznam úžasných aut je stále jen zlomkem automobilové nádhery, kterou na Legendách uvidíte. Na své si přijdou fanoušci moderních supersportů i klasických veteránů, japonských sportovních aut i evropských luxusních limuzín, okruhových i rallyových závodních speciálů a mnoha dalších. Řadu aut také budete mít možnost vidět v akci na plný plyn při exhibičních jízdách.

Legendy ale nejsou jen o autech, nýbrž i o jejich majitelích a řidičích – závodník Tomáš Ouředníček povypráví o drsném Dakaru, Petr Žáček zase o krocení 550koňového Audi Sport Quattro S1, Filip Turek se rozpovídá o automobilovém sběratelství, Jakub Michalovič o správné technice řízení a Michal Kačmár o moderním automobilovém designu. Představí se i Marek Hyka, mistr světa v letecké akrobacii. Ostatně kompletní program si můžete podrobně nastudovat ZDE.

Na této akci pro automobilové fanoušky a fajnšmekry pochopitelně redakce Garáž.cz nemůže chybět, na našem stánku se budete moci v průběhu víkendu potkat s Jakubem Rejlkem, Jakubem Urbanem i Ondrou Chamillou, popovídat i o autech a natáčení televizní show nebo si prostě jen říci o podpis. Nenechejte si tenhle automobilový svátek ujít a těšíme se s vámi na shledanou v Praze na holešovickém výstavišti!

Reklama

Načítám